2777
2789

طبیعیه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه کوچیکم ۲۰ ماهشه بزرگه ۵ سال 

خونه م همیشه به فناست 

برام مهم نیست 

دیگه یا باید خونه م ترکیده باشه یا اعصاب و روان خودم و جفت بچه هام 

راه سومی نیست 

من اولی رو ترجیح میدم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من دوتا بچه با فاصله ۱ سال و ۶ ماه از هم ،همه کارامم انجام میدادم ،فقط وقتی کوچیک بوده ن تنها مشکلم این بود اصلا خواب نداشتن همش گریه میکردن بغلی بودن ،شب و روز کلا اذیتم میکردن .وگرنه کارای خونه رو مشگلی نداشتم 

اللهم عجل لولیک الفرج

من یادمه مامانم داداشمو میزاشت خونه میرفت خرید من میبستمش به کمرم ظرف میشتم

۱۳ سالم بود

هعی روزگار چقد من مظلوم بودم عین اوشین

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

وقتی خوابه کارامو انجام میدم.معمولا تو ذهنم برنامه ریزی میکنم که کی چیکار کنم.همیشه مرتب میکنم.

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

پشت به پشتش دارم تمیز میکنم 

البته یه هفته پیش یک سالش شد 

تا من میرم تو اشپزخونه کشو تلویزیون و میریزه بیرون من کشو رو جمع میکنم 

کشو اشپزخونه رو میریزه بیرون اونو تمیز میکنم اسباب بازیارو میریزه اونو جمع میکنم دوباره کشو تلویزیونو میریزه 

اصلا نمیدونی شدم شبیه پت و مت 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خدا رو شکر اکثر مواقع خونه ام منظم وقتی روزها تایمی می‌خوابه به کارها میرسم و همه چیز تا ممکن همون م ...

منم همین طور

پشت به پشتم دارم تمیز میکنم البته یه هفته پیش یک سالش شد تا من میرم تو اشپزخونه کشو تلویزیون و میریز ...

خداحفظش کنه.پسر من امروز یکسالش شد.میشه درخواستمو قبول کنی یه وقت سوالی داشتیم از هم بپرسیم؟