2777
2789
پشت به پشتش دارم تمیز میکنم البته یه هفته پیش یک سالش شد تا من میرم تو اشپزخونه کشو تلویزیون و میریز ...

اسباب بازیاشو نمیخواد جمع کنی هی میخواد بازی کنه

مهم تمیز بودن خونست مرتب کردن پنج دقیقه زمان میبره

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت به پشتش دارم تمیز میکنم البته یه هفته پیش یک سالش شد تا من میرم تو اشپزخونه کشو تلویزیون و میریز ...

خونه ما تی وی همیشه خاموشه شما چطور؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

عزیزم کشو تلویزیون چسب پنج سانتی بزن که نتونه باز کنه 

چون قفل کشو جواب نمیده 😀

راحت باز میکنن فسقلی ها 

خیلی باهوش شدن 😂

نگو من تازه زایمان کردم ب هیچ کاریم نمیرسم تازه بو عرق و حمام هم بهش اضافه کن

من حموم رو اکثرا شبا میرم که شوهرم خونه باشه اون نگه داره

‍'تُـᥫ᭡ـو‌هَمانی‌که‌ #بَرایم‌ هَمه‌ای🔗💙⟅•°️️ 

خداحفظش کنه.پسر من امروز یکسالش شد.میشه درخواستمو قبول کنی یه وقت سوالی داشتیم از هم بپرسیم؟

مرسی قربونت برم  خدا پسر خوشگل خودتو حفظ کنه 😍

اره عزیز دلم حتما ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اسباب بازی های که عادت داره دم به دقیقه دستش باشه 

یک دونه سید کنفی بگیر 

تا برایش تموم شد بریز توش 

یک گوشه سالن بگذار 

اگر عادت داره تو سالن بازی کنه 

یا هر فضایی که بازی می‌کنه 

من کمک داشتم 

ولی در کل باید آسون بگیری

همسرت یا یکی دیگه هم کمک کنه حداقل خونه تمیز باشه، چون مرتب بودن که امکان نداره با وجود بچه کوچیک

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اسباب بازیاشو نمیخواد جمع کنی هی میخواد بازی کنهمهم تمیز بودن خونست مرتب کردن پنج دقیقه زمان میبره

اخه مشکلم اینه بازی نمیکنه همشو میریزه ولی فقط با یه دونش بازی میکنه 

بعد هعی چهار دست و پا که راه میره همرو با خودش میبره اینور اونور 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نگو من تازه زایمان کردم ب هیچ کاریم نمیرسم تازه بو عرق و حمام هم بهش اضافه کن

طبیعی گلم 

کم کم نظم زندگی دستت میاد 

فعلا به سلامتی خودت و فرزندت فکر کن 

بعد دو سه ماه سرحال میشی 

ویتامین بخور 

زینک 

ویتامین دی 

مولتی ویتامین 

کلسیم 

تا سه ماه داروهای مکمل تو حذف نکن و ادامه دار بخور 

خونه ما تی وی همیشه خاموشه شما چطور؟

نه برای ما روشنه 

اخه پسرم چهار سالشه کارتون میبینه این فسقلیم عاشق اینه رو متکا بخوابه باهاش کارتون ببینه 

نه برای ما روشنه اخه پسرم چهار سالشه کارتون میبینه این فسقلیم عاشق اینه رو متکا بخوابه باهاش کارتون ...

خیلی ضرر داره براش🥺شرایط شما سخته

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم