2777
2789

برنامه ریزی داشته باشی به کارا میرسی هم بچهـ

از سالی ک. ازدواج کردم این برنامه به دیوار اشپزخونمه تا حالا. 5تا بچه هم پشت هم باهاش بزرگ کردم و خونمم همیشه تمیز بوده. 

ببی طبق روزای هفته کاراتو انجام بده. طی یک هفته میفتی رو روال.. نظمه خودش میاد سراغت.. 

این برنامه رو مادرم با جهازم نوشت زد به خودنم🌹🌹خدا رحمتش کنه🌹🌹🌹

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کشو تلویزیون چسب پنج سانتی بزن که نتونه باز کنه چون قفل کشو جواب نمیده 😀راحت باز میکنن فسقلی ...

باورت میشه یه بار زدم انقدرر باهاش ور رفت تا بلد شد چجوری باید بکنتش؟ 😂

اره بخدا ما بچه بودیم انقدر باهوش نبودیم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اسباب بازی های که عادت داره دم به دقیقه دستش باشه یک دونه سید کنفی بگیر تا برایش تموم شد بریز توش یک ...

اره باید همینکارو بکنم 

چون میره رو مخم یه چیزی پخش باشه تو خونه هعی پشتش تمیز میکنم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اخ نگو من شبا عادت ندارم برم حموم ولی سخته خصوصا شب بیداریا

دیگه  چیکار میشه کرد تا بزرگ شدنشون باید تحمل کنیم وضعیت من بد تر ازتوعه که پیش خونواده شوهرمم تا میرم بیرون میان تو اتاق من بخاطر همین سختیا و خستگیام چند برابره💔

‍'تُـᥫ᭡ـو‌هَمانی‌که‌ #بَرایم‌ هَمه‌ای🔗💙⟅•°️️ 

دیگه چیکار میشه کرد تا بزرگ شدنشون باید تحمل کنیم وضعیت من بد تر ازتوعه که پیش خونواده شوهرمم تا می ...

اخ وای خیلی بده خدا ب دادت برسه عزیزم من ک دیروز خونه مادرشوهرم بودم همش بالاسر بچه بودم ک یوقت یکاریش نکنن

خیلی ضرر داره براش🥺شرایط شما سخته

اره متاسفانه خودم خوشم نمیاد تا زیر دوسال تلویزیون ببینه 

بیشتر جون من کتاب دستمه میاد دیش من براش کتاب میخونم بازی میکنیم 

اما بعضی موقات انقدر کار دارم نمیتونم میگم بزار پنج دیقه بشینه 🤦🏻‍♀️

اره متاسفانه خودم خوشم نمیاد تا زیر دوسال تلویزیون ببینه بیشتر جون من کتاب دستمه میاد دیش من براش کت ...

بله میدونم بچه دیگتون تماشا میکنه نمیشه خاموش باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اخه مشکلم اینه بازی نمیکنه همشو میریزه ولی فقط با یه دونش بازی میکنه بعد هعی چهار دست و پا که راه می ...

چند ساعت در روز میخوابه؟

مامانم وقتی داداشم بدنیا اومد ماشالله خیلی فعال شده بود از مدرسه میومدیم خونه دسته گل بود غذا رو هم گذاشته بود همیشه با داداشم تو خونه فوتبال بازی میکرد از همون بچگی. بعد که من از مدرسه میومدم یه دو سه ساعتی نگهش میداشتم تا مامانم بخوابه.

تنهایی سخته بچه هم سرگرم نمیشه. باهاش اونقد بازی کن تا خوابش ببره

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

اخ وای خیلی بده خدا ب دادت برسه عزیزم من ک دیروز خونه مادرشوهرم بودم همش بالاسر بچه بودم ک یوقت یکار ...

والا از دست اینا دستشویی هم نمیتونم برم دیروز شوهرم و دخترم تو حیاط بودن مادر شوهرم باهام قهره تا منو دید دهنشو اندازه غار علیصدر باز کرد زبونشو در آورد واسه بچم🤣🤣

‍'تُـᥫ᭡ـو‌هَمانی‌که‌ #بَرایم‌ هَمه‌ای🔗💙⟅•°️️ 

والا از دست اینا دستشویی هم نمیتونم برم دیروز شوهرم و دخترم تو حیاط بودن مادر شوهرم باهام قهره تا من ...

اخی سخته گلم ان شاالله زودتر جدا بشید اوف مادرشوهرا رو هم ک نگم اشغال ب تمام معنا هستن