2777
2789

چی بهش بگم ک هم حس عذاب وجدانش بیدار بشه هم یه حالت استرسش ک اره ببخشیدا این دوتا خر ک سوارشون میشدم دارن میرن 

اخه وااااقعا من یکیو بازم ببخشید خر میدید ازبس اذیتم کرد و من گذشت کردم فکرشو نمیکرد ما پاشیم بریم یهویی این خبر به گوشش  رسید   همیشه میگف پاشید برید خوب  چه عیبی داره میدونست ک نمیتونیم الان ک شنیده میگه وااای خدایا برای پسرم استرس گرفتم ازکجامیخواد پول بیاره طلاهاتو حتما بفروش کمکش کن توروخدا منم گقتم لازم باشه میفروشم مگ همیشه نفروختم حالا طلاهای ک اون موقع فروختم کجاااا طلای چس مثقال الانم کجا 😂

وای توروخدا فکر کنید بهم بگین چی بگم ک دست و پا بزنه که بفهمه داره مارو ازدست میده یکمم  اون استرس دوری ازمارو بکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم ولی متوجه نمیشم

سخت بود راست میگی  منظورم این بود ک بفهمه کیو از دست داد  انقدر بهش محبت کردم و خارم کرد و اذیتم کرد بدترین بلاااهارو سرم‌اوردن هیچی نگفتم 

بگو بخاطر اذیتا و زخم زبونای تو میخوایم بریم راحت شیم از دستت

بدبختانه  انقدر روک نمیتونم بگم  وگرنه تودلم پرازاین حرفاااا بود دوس داشتم یه چی بگم ک معنیش این حرف باشه

بدبختانه انقدر روک نمیتونم بگم وگرنه تودلم پرازاین حرفاااا بود دوس داشتم یه چی بگم ک معنیش این حرف ...

یبار تو زندگیت رک باش تا جیگرت حال بیاد

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.