2777
2789

اول این که وقتی میخواین ظرف بشورین نوزاد رو روی تشک بخوابونید  و بهش بادکنک ضخیم که توش یهمقدار اب ریختین بدین 

اگه میتونه بشینه روی صندلی غذا خوری بشونیدش و ماست بریزید توی میز جلوش و کلی بازی میکنن و سرگرم میشن 

یک تکه شیشلیک تازی رو دو دقیقه گریل کنید بدید دستشون برای دندونشون هم خیلی خوبه کمتر اذیت میشن

اوخی☘️🫰❤️

نی نی شیشلیک‌خور😘

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بادکنک خطرناکه خصوصا اگر خیلی کوچیک

یهو بترکه بترسه

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من سر شیشلیک با هیچکس شوخی نداره😂

😁😁😁🤗✨❤

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨