2777
2789
الان چه رشته هایی میتونی بری؟رتبه ات چند شد؟اگه جای امیدواری داری از رو ترازت بخون حتما

روانشناسی،حقوق،مدیریت ولی من به هیچ کدوم ایناعلاقه ای ندارم  رتبم نیومده ولی تراز خام کنکورم۶۰۰۰ اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی،حقوق،مدیریت ولی من به هیچ کدوم ایناعلاقه ای ندارم رتبم نیومده ولی تراز خام کنکورم۶۰۰۰ اوم ...

مشاورم گفت تا ۸۰۰۰برمیدارن تو فرهنگیان 

مونده البته به نمرات نهایی شما هم‌

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
منم موندم هیچ کس هم نیس راهنمایی بگیرم

واقعا دو راهی سخت هست مخصوصا که بچه هم دارید

مجردی راحت تر بود

یه مشاور اینترنتی هم میتونید برید شما راهنمایی میکنه

واقعا دو راهی سخت هست مخصوصا که بچه هم داریدمجردی راحت تر بودیه مشاور اینترنتی هم میتونید برید شما ر ...

ممنونم از راهنمایی هاتون♡

ان شاءالله هرچی خیره براتون پیش بیاد...

من بچم کوچیکه خیلی تلاش کردم که فرهنگیان قبول شم کنکورسراسری هم دادم مجازیم شدم به انتخاب رشته موندم ...

میشه یه راهنمایی کنید منو 

من زیست افتادم امسال میرم دوازدهم 

بعد من هدفم فرهنگیان زبانه که فقط نمره عمومی ها توش تاثیر داره یعنی تخصصیا تاثیر نداره

منم زیستو الان افتادم 

به خدا خیلی ناراحتم ، 

شما راهنمایی کن چجوری هم زبان و برا کنکور بخونم هم زیست 

واقعا دارم روانی میشم 😭 

سلام خانما اگر تجربتون رو دراختیار منم بزارید و کمکم کنیو ممنون میشم من امسال میرم دهم و قصدمم فرنگیان هست اما نمیدونم از ریاضی بهترع یا انسانی اصلا بجز فرنگیان کدوم بهتر هست برم توی هر دوش هم ی اندازه اسعتداد و علاقه دارم

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

سلام خانما اگر تجربتون رو دراختیار منم بزارید و کمکم کنیو ممنون میشم من امسال میرم دهم و قصدمم فرنگی ...

از الان که تمرکزت رو بزاری رو هر چی بخوای مطمین باش قبول میشی

ببین مونده به خودت من ریاضیم صفره صفر 

انسانی به نظر من راحته و بیشتر هم برمیدارن حالا به خودت بستگی داره حفظیاتت در چه خده

میشه یه راهنمایی کنید منو من زیست افتادم امسال میرم دوازدهم بعد من هدفم فرهنگیان زبانه که فقط نمره ع ...

بااینکه هردوتاش باهم خیلی سخته ولی بابرنامه ریزی ومدیریت زمان میشه هردوتاش رو پیش برد...

اراده خیلی مهمه واینکه ازاول هدف داشته باشی واسه خودت.