2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه مام پره پره پره همه جا هستن دسشویی حموم جا نونی رو گاز تو ظرفا رو فرش رو دیوار رو میز ازسمت بیرون جلو پنجره زیر کابینتا

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
تو خونه مام پره پره پره همه جا هستن دسشویی حموم جا نونی رو گاز تو ظرفا رو فرش رو دیوار رو میز ازسمت ...

خونه ماهم همینطور من چندتا لونه پیدا کردم سم ریختم مسدود کردم ولی بازم پیدا میشن جالبه خونه ما ضد زلزله ساخته شده نمی‌تونیم دیوار بتنی رو با دریل سوراخ کنیم هربار چندتا مته میشکنه دریل داغ می‌کنه ولی مورچه ها کلی سوراخ درست کردن😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خونه ماهم همینطور من چندتا لونه پیدا کردم سم ریختم مسدود کردم ولی بازم پیدا میشن جالبه خونه ما ضد زل ...

واسه ما کلن ساختمون مورچه خیزه.لونه ندارن پخشن خدایا

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....