2777
2789

از ۵ صبح ک هوا روشن میشه جیغ جیغ میکنه دلم میخواد خفش کنم صدای خیلی بلندی داره اصلا نمیذاره بخوابیم ینی اسیر شدیم خدا بگم چیکار کنه این شوهرمو ک هر کوفت و زهرماری میبینه میخره میاره تو خونه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

ما عروس هلندی داشتیم همین بود😑

الان طوطی برزیلی داریم این از ۸ صبح شروع میکنه

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک پارچه بنداز روقفسش_اره عروس هلندیا به شدت مریضن جالبیش اینه تابیدارمیشی ساکت میشن😂😂

عروس ما رو دستشویی رفتنمون حساسه وقتی میریم جیغ میزنه تا بیاییم بیرون 

انسانها  تنها  به« مهر »برترند  ز  همدیگر

از ۱۰ صبح که کاور روی قفس رو بر می داریم و بیدار میشه معمولا صبح ها بیشتر جیغ میزنه و اذیت می‌کنه و همش دوست داره بیرون قفس باشه و شیطنت کنه اما عصرها خیلی آروم تره و بیشتر حرف میزنه

من داشتم قبل اینکه بمیره میومد در قفسو باز میرد از لا در میومد تو اتاق بالای بالشت اواز میخوند صدای اژیر امبولانس در میاورد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂موهامم میکشید سر ساعت ۹ باید همه بیدار میشدن 

خیلیا که دوست دارن

من خوابم بیاد بچمم دوست ندارم👹 یوقتا انقد میرمه به سرم پرش بدم بره خیلی جلو خودمو میگیرم 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

شبا پارچه بنداز رو قفسش 

ولی کلا از خواب بیدار بشه صدا میکنه اونموقع بیارش کنار خودتون که خوابیدین شما رو ببینه دیگه حرف نمیزنه 

بیدار بشه ببینه کسی نیست میترسه واسه همون خیلی حرف میزنه