2777
2789

بچها چجوری بیرون می‌رفتین؟! 

من پسرم شیر خودمو میخوره 

نه پستونک میگیره نه شیشه شیر😞

فقط شیر خودمو میخوره 

دوماهشه 

بخدا خسته شدم 

بیرون رفتنی هی باید جا پیدا کنم شیر بدم 

هی حواسم باشه کسی نبینه 

🥺🥺🥺🥺

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

وای توروخدا توی کوچه شیر ندین زشته دیروز توی فروشگاه لباس بودم خانمه جوونی روی زمین نشسته بود بچه شیر میداد خیلی صحنه بدی بود توی ماشین شیر بدین یه جایی که مرد نباشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا توی کوچه شیر ندین زشته دیروز توی فروشگاه لباس بودم خانمه جوونی روی زمین نشسته بود بچه شی ...

چه زشتی داره 😐ماشین از کجا گیر بیاره ادم اون وسط 

فقط طوری باید شیر بدی سی نه معلوم نباشه همین 

چه زشتی داره 😐ماشین از کجا گیر بیاره ادم اون وسط فقط طوری باید شیر بدی سی نه معلوم نباشه همین

وای نه مردا نگاه میکنن میخندن قدیمیا چادر میپوشیدن معلوم نبود الانیا یه شال میندارن همه چی دیده میشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
چه زشتی داره 😐ماشین از کجا گیر بیاره ادم اون وسط فقط طوری باید شیر بدی سی نه معلوم نباشه همین

اگه یه زن جوون جلو شوهرت بخواد بچه شیر بده زشت نیست یافقط بلدی برای دیگران نسخه بپیچی

اگه یه زن جوون جلو شوهرت بخواد بچه شیر بده زشت نیست یافقط بلدی برای دیگران نسخه بپیچی

نگفتم کل سینه رو بریزه بیرون که 

چه عیبی داره اخه بپوشونه هیجاش معلوم نباشه شیر بده 

همه زنا سینه دارن 

حالا شیر ندیم نمیفهمن شما سینه داری 

نگفتم کل سینه رو بریزه بیرون که چه عیبی داره اخه بپوشونه هیجاش معلوم نباشه شیر بده همه زنا سینه دارن ...

ببین عزیزم، این‌که مادر بودن و شیر دادن یه کار طبیعیه، شکی نیست. اما هر چیزی جای خودش رو داره. مثل این می‌مونه که دستشویی رفتن هم طبیعی‌ئه، ولی هیچ‌کس نمیاد وسط خیابون این کار رو انجام بده چون می‌دونه شأن اجتماع و حریم عمومی باید حفظ بشه.

شیر دادن هم، مخصوصاً توی فضای باز و عمومی مثل خیابون، وقتی حتی با پوشوندن سینه هم انجام بشه، باز رفتاری نیست که با فرهنگ جامعه ما جور دربیاد. مردم با دیدن چنین صحنه‌ای معذب می‌شن، مخصوصاً آقایون یا جوون‌ترها که ممکنه احساس بدی بهشون دست بده یا خجالت بکشن. قرار نیست برای این‌که نشون بدیم "سینه داریم" یا "طبیعیه"، این کار رو تو خیابون انجام بدیم. طبیعیه، بله؛ ولی عمومی نیست.

الان خیلی جاها هست که مخصوص شیر دادن طراحی شده یا مادر می‌تونه بره یه جای خلوت، ماشین خودش، یا حتی یه گوشه‌ای که دید نداشته باشه. این‌که "خب کسی نمی‌فهمه" یا "سینه‌ام رو پوشوندم" دلیل نمی‌شه که این رفتار عادی یا درست بشه.

در واقع، دفاع از این رفتار باعث پایین اومدن سطح حریم عمومی و عرف جامعه می‌شه، و به‌جای فرهنگ‌سازی درست، باعث عادی شدن بی‌ملاحظگی می‌شه.

ببین عزیزم، این‌که مادر بودن و شیر دادن یه کار طبیعیه، شکی نیست. اما هر چیزی جای خودش رو داره. مثل ا ...

واقعا برام خیلی عجیبه نظر شما بعضیا به امثال شما میگن عصر حجر همیشه دفاع میکردم ولی شما دقیقا خود عصر حجر هستید 

البته به قول خودتون شاید میترسید شوهرتون ببینه 

اما از نظر من شیر دادن در مکان عمومی هیچ اشکالی نداره تا موقعی که یه گوشه نشستی پوششت هم درسته 

شما همون هایی هستید که مردم رو از دین زده میکنید افراط خوب نیس 

ریپ هم نزنید لطفا نظرمون یکی نیس

واقعا برام خیلی عجیبه نظر شما بعضیا به امثال شما میگن عصر حجر همیشه دفاع میکردم ولی شما دقیقا خود عص ...

آره دیگه، هر کی به حیا و عرف احترام بذاره می‌شه "عصر حجر"، ولی شیر دادن وسط خیابون می‌شه پیشرفت؟!

واقعاً بعضیا فرق جسارت و بی‌ملاحظگی رو هنوز نمی‌فهمن.

ترس از شوهر نداریم، فقط دنبال تأیید رهگذرای تو خیابون نیستیم 😉

حیا هنوز هم برای بعضیا ارزش داره، حتی اگه شما اسمشو بذاری افراط.

وقتی منطق ته می‌کشه، توهین شروع می‌شه... موفق باشی با روشنفکریه خیابونیت 😌

باشه شما روشنفکری، ما عصر حجری😌😌

آره دیگه، هر کی به حیا و عرف احترام بذاره می‌شه "عصر حجر"، ولی شیر دادن وسط خیابون می‌شه پیشرفت؟!واق ...

تایید رهگذرای خیابون ؟!این توهین نیس از نظر شما ؟

لابد حق الناس هم هر موقع به نفعتونه استفاده میکنید 

باز خوبه همون بالا هم گفتم ۲سال تموم شال و ...سرم نکردم فقط مقنعه بلند پوشیدم چون پوششم برام مهم بود 

شما هر طور دوس داری فکر کن نظر و عقیده شما برام مهم نیس از ته دل و نیت من خدای من بهتر خبر داره 

تایید رهگذرای خیابون ؟!این توهین نیس از نظر شما ؟لابد حق الناس هم هر موقع به نفعتونه استفاده میکنید ...

وقتی وسط بحث منطقی، به جای پاسخ دادن به اصل موضوع، می‌ری سمت "دل من پاکه"، "خدا نیت منو می‌دونه"، و "من دوس دارم، به تو چه"، یعنی واقعاً دیگه چیزی برای گفتن نداری.

هیچ‌کس به نیت تو کاری نداره، بحث سر اینه که یه رفتار خاص توی خیابون – هر چقدر هم از نظر خودت محترمانه باشه – برای خیلی‌ها معذب هستش، و عرف جامعه اون رو نمی‌پذیره. اینو نمی‌خوای قبول کنی، بحث فایده‌ای نداره.

راجع به "تأیید رهگذرا" هم، بله! وقتی کسی وسط یه فضای عمومی کاری می‌کنه که جلب توجه می‌کنه، حتی بدون نیت، باز هم تأثیر روی بقیه داره. این اسمش "توجه‌طلبی" نیست؟ نه الزاماً؛ ولی "بی‌تفاوتی به فضا و اطرافیان" قطعاً هست.

و در مورد پوششت هم؛ قابل احترامه، اما گذشته‌ات دلیل رفتار امروزت نیست. خیلیا محجبه‌ان، ولی توی خیابون بچه‌شونو شیر نمیدن چون حیا براشون هنوز مهمه.

در نهایت، اینکه گفتی "نظرت برام مهم نیست" ولی داری این‌همه جواب می‌دی، دقیقاً نشون می‌ده که اتفاقاً خیلی هم بهت برخورده 😌

حالا اگه باز می‌خوای از بحث در بری، اشکالی نداره... خدا نیت همه‌مونو بهتر از خودمون می‌دونه

وقتی وسط بحث منطقی، به جای پاسخ دادن به اصل موضوع، می‌ری سمت "دل من پاکه"، "خدا نیت منو می‌دونه"، و ...

شما که معلومه دلت از کجا پره از همون نظر اولت مشخص بود 

اتفاقا از حرص و این همه تایپ کردن شما خیلی معلومه که سوختی 

با چهار تا حرف لفظ قلم نمیتونی عقایدتو پوشش بدی زور میزنی با حرص یه صفحه تایپ میکنی به جاش حواست به مرداتون باشه که رو مادر باردار و شیرده هم نظر دارن ☺️😉