2777
2789

ما عاشقانه ازدواج کردیم 

ولی متاسفانه بعد عقد خیلی رفتار های بدی ازش دیدم 

پنهان کاری ، دروغ گویی ، دخالت بیش از حد مادرش 

یعنی ما هر تصمیمی میخواستیم بگیریم 

باید اجازه مادرش می‌شد 

بعد از مدتی شروع کرد به سیلی زدن 

هل دادن فشار دادن بازوهام و دستام 

بعد یه مدتی مشت و لگد 

بعدش خفه کردن 

چندین بار رفتم پزشکی قانونی 

که بترسه ولی بدتر کرد آخرین باری که کتکم زد 

رفت و دیگه سراغی ازم نگرفت ، قبلا یک روز نشده 

میومد میگفت اشتباه کردم تکرار نمیشه 

ولی الان اون زودتر از من رفته پی شکایت کردن 

دوستان من فکر می‌کنم هنوزم میشه درستش 

کرد من باید چیکار کنم ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مگه روانی ای کتک میخوری و میخوای برگرده درستش کنی

چیکار کنم ؟

ما عاشقانه شروع کرده بودیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقته رفته چند‌وقته ازدواج کردین و چند سالتونه؟

حدودا یک هفته 

دو سال عقدیم 

اون ۳۰ من ۲۷

متاسفانه منم مثل شما بودم من حتی پزشک قانونی هم نمیرفتم خیلی بچه بودم نمیفهمیدم اگه عقدی جداشو 

من بعد از مدتها فهمیدم که باید جدابشم جداهم شدم تو عقد 

تو عقد خیلی بهتره تا عروسی کنیو باکره نباشی یا بچه دار بشی 

فوقش بخوای ۵ ماه ناراحتی کنی ولی اگه بمونی یه عمر باید بدبختی بکشی 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

متاسفانه منم مثل شما بودم من حتی پزشک قانونی هم نمیرفتم خیلی بچه بودم نمیفهمیدم اگه عقدی جداشو من بع ...

من باکره نیستم گلم 

حدودا یک هفته دو سال عقدیم اون ۳۰ من ۲۷

خب طبیعیه که میخوای برگردی 

اما برنگرد میدونی چرا؟ چون دقیقا همین حس که الان داری و خودتم میدونی که کدوم حسو دارم میگم این حس خیلی زود درونت از بین میره و بی حس میشی

این ادم مریضه میخوای عمرتو فدای زندگی کوتاه عاشفانه کنی بکن

گفتم شاید درمان بشه 

ولی خانوادش نمیزارن میگن بچه ما دیوونه نیست 

تو دیوونه ای 

خب طبیعیه که میخوای برگردی اما برنگرد میدونی چرا؟ چون دقیقا همین حس که الان داری و خودتم میدونی که ک ...

چرا برنگردم ؟

چرا برنگردم ؟

گفتم چرا 

ببین این حس برگشت و درست شدن اوضاع سر چشمش از یه وابستگیه که از اول رابطه‌به اون طرف پیدا کردی در کنارش سنت هم یخورده به سی نزدیک شده حساس شدی احتمالا بصورت نا خوداگاه اما اینا باعث میشه تصمیم اشتباه بگیری 

ببین منطقی که بهش نگاه کنی متوجه میشی اخلاق افراد توی برخورد های اول همیشه مصنوعیه و بعد از یه مدت اخلاق واقعی معلوم میشه توام باید متوجه شده باشی که این اخلاق اینطوریه الان هنوز اون استانه تحملتو رد نکرده ولی وقتی رد کنه و تحملت تموم بشه دیگه نمیخوای باهاش زندگی کنی قطعا پس جلوی اسیب رو از همینجا بگیر

من باکره نیستم گلم

اشکال ندارع 

باکره نباش مگه چی میشه؟ فقط جداشو به هیچی هم فکرنکن نگو مردم پشت سرم حرف میزنن یا کسی منو نمیگیره 

من پدرم بهم میگفت هیچکس تورو نمیگیرع فوقش یکی که زنش مرده یا بچه داره باید بیان بگیرنت با اینکه باکرع بودم این حرفو زدم ولی من شوهرم مجرد بود 

جاریمم باکره نبود برادرشوهرم مجرد بود باهاش ازدواج کرد 

مهم ذات طرفه گذشته مهم نیست اصلا 

توروخدا جداشو من خودم با یه روانی داشتم زندگی می‌کردم کاملا درست میکنم بهش وابسته هم بودم من صبح تا شب واسش گریه می‌کردم ولی بعد چندماه دیگه واسم مهم نبود دیگه فراموش شد قشنگ

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

گفتم چرا ببین این حس برگشت و درست شدن اوضاع سر چشمش از یه وابستگیه که از اول رابطه‌به اون طرف پیدا ک ...

یعنی اون چیزی که قبلش بود 

فقط فیلم بازی می‌کرد ؟

یعنی بعد از منم با هر کی ازدواج کنه همینه ؟

اشکال ندارع باکره نباش مگه چی میشه؟ فقط جداشو به هیچی هم فکرنکن نگو مردم پشت سرم حرف میزنن یا کسی من ...

ازدواج کردی الان ؟

اون چیکار می‌کرد کتکت میزد ؟