2777
2789
عنوان

همش به این فکر می‌کنم به شوهرم برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 32 پست
یعنی اون چیزی که قبلش بود فقط فیلم بازی می‌کرد ؟یعنی بعد از منم با هر کی ازدواج کنه همینه ؟

نمیدونم فیلم بوده یا نه من شناخت کاملی ازش ندارم اما مطمئنم اوایل یه رابطه حتی یه شخص که ادم‌خوبیم‌هست مقداری بهتر از حالت عادی خودشو نشون میده این طبیعیه البته ممکنه بد هم باشه اوایل و بعدا بهتر بشه اما الگویی که طرف شما داشته خوب به بده که یعنی این پرخاشگری مال خودشه

اره با هرکی باشه همینه مگه اینکه اخلاقش تغییر کنه‌که باید خودش بخواد هرکسی هم بهش گیر بده بدتر میشه فقط باید خودش بخواد چون الان سی سالشم هست دیگه انعطاف پذیر نیست و این وضعیتو بدتر میکنه

نمیدونم فیلم بوده یا نه من شناخت کاملی ازش ندارم اما مطمئنم اوایل یه رابطه حتی یه شخص که ادم‌خوبیم‌ه ...

اره هر کی یه ذره بهش گیر میده 

درگیر میشه چه لفظی چه فیزیکی 

بهش گفتم بیا بریم پیش روانشناس 

میگفت نمیام 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هر کی یه ذره بهش گیر میده درگیر میشه چه لفظی چه فیزیکی بهش گفتم بیا بریم پیش روانشناس میگفت نمیا ...

توی سن اون و اخلاقی که الان داره هرطور که بهش بگی کارت اشتباهه براش یجور‌توهین تلقی میشه میدونی

توی سن اون و اخلاقی که الان داره هرطور که بهش بگی کارت اشتباهه براش یجور‌توهین تلقی میشه میدونی

اره حتی خانوادش میگفتن زنت تو رو دیوانه کرده 

زنت دیوانه هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ازدواج کردی الان ؟اون چیکار می‌کرد کتکت میزد ؟

بله سه ساله ازدواج کردم 

کتک میزد خیانت میکرد فحش میداد پدرش هم بهم بی احترامی میکردم اینم مثل گاو بود هیچی نمی‌گفت رفیق باز بود هرشب بیرون بود منو جایی نمیبرد یه بارم واسم خرج نکرد خسیس بود خونه رو درست نکرد عروسی کنیم کار نمی‌کرد 

هول بود یه دختر میدید از خود بی خود میشد 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

منظورشون تو بودی؟

اره میگفتن زنت دیوونه هست 

که تو اینجوری واکنش میدی 

بله سه ساله ازدواج کردم کتک میزد خیانت میکرد فحش میداد پدرش هم بهم بی احترامی میکردم اینم مثل گاو بو ...

من شوهرم دست و دل باز هست 

ولی خب منو بیرون نمیبره 

خیانت هم نمیکنه 

ولی دروغ کو پنهان کار بچه ننه 

دست بزن داره 

اره میگفتن زنت دیوونه هست که تو اینجوری واکنش میدی

خب پس مشکلات خانوادگی هم داره احتمالا... 

بنظرم اصلا ادامه نده بشدت اسیب میبینی شروع یه زندگی به یه ادم سالم نیاز داره ادم سالم از یه خانواده سالم بوجود میاد پس مراقب باش

من شوهرم دست و دل باز هست ولی خب منو بیرون نمیبره خیانت هم نمیکنه ولی دروغ کو پنهان کار بچه ننه دست ...

همین بچه ننه بودن خیلی بده 

الان نمیفهمی بزار ازدواج کنی اون موقع خسته میشی 

الان تو نامزدی اگه داری جدامیشی بشو بعدا که عروسی بگیری جهیزیه بگیری سخت میشه 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خب پس مشکلات خانوادگی هم داره احتمالا... بنظرم اصلا ادامه نده بشدت اسیب میبینی شروع یه زندگی به یه ا ...

از چه نظر مشکلات خانوادگی داره ؟

همین بچه ننه بودن خیلی بده الان نمیفهمی بزار ازدواج کنی اون موقع خسته میشی الان تو نامزدی اگه داری ج ...

ما خونه رو چیدیم 

مراسم ماه دیگه بود 

بد اخلاقن و بدبین

خیلی زیاد 

مادرش حیوان آزار هست 

حیوون خونگی دارن انقد اذیتش میکنه حد نداره