2777
2789
عنوان

شوهرم بد جوری سوتی داده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 29 پست
اتفاقا منم تایپ میکردم بپرسم کرمانی هستی

توام کرمونی هستی؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میفهمین 😐😂

ازکلمه بد، هسته ،بی می مست ،ایناکرمانیازیاداستفاده میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ول من مولتی ویتامینه به میل جنسی چه ربطی داره؟

خودش رفته بود عوارض جانبیش رو خونده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

چه عوارضی؟

ببین هر چیزی که چرخه طبیعی رو کمتر یا بیشتر کنه یعنی به یک یا چند جا داره فشار وارد میکنه مثل اینکه قرص بخوری پری نشی درسته خون نمیاد اما در واقع داری نابود میشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

میخاست بگه میل شوهرش بالاس🫥

دقیقا فقط الکی میان اینجا نمیدونم 

میل  جن س ی شوهر بالا باشه مدال افتخار میدن ؟ 

پس اینهمه مرد مشکل دار ایرانی فقط طرف ماس 

شوهر ا ی نی نی سایتی ها همه داغ

دقیقا فقط الکی میان اینجا نمیدونم میل جن س ی شوهر بالا باشه مدال افتخار میدن ؟ پس اینهمه مرد مشکل د ...

ببخشید فکر نمیکنین 

این حرفاتون یه جور متلک انداختن و تیکه انداختن به منه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توام کرمونی هستی؟

نه تو دانشگاه دوست کرمانی داشتم

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!