2777
2789
عنوان

دیگه طلاقمون جدی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 43 پست
اول با یک مشاور خانواده حرف بزن.بعد با شوهرت جاو مکان خودت رو همین الان مشخص کن.نذار بهت دروغ بگه،تا ...

شوهرش یه ادم هول و هوس باز و خائنه.یعنی مشاور چی کار می تونه واسش بکنه؟؟ مشاور که نمی تونه ذات کثیف شوهرشو تغییر بده.این خانه از پایه خرابه

جلو تو چطور قربونش صدقه دختره میرفت؟؟

همینم ناراحتم کرد 

به روش نیاورده بودم بهم قبلا باهاش خیانت کرده بوو دیدم خیلییییی صمیمی داره حرف میزنه گفتم کیه گفت خانوم‌فلانی بود همکارم

گفتم چرا اینقدر صمیمی حرف زدین پس گفت اون شوهر و بچه داره خجالت بکش این حرفو نزن

گفتمش پس چجوری پارسال اینو برا داداش من پیشنهاد داده بودی گفت نمیدونم  

دیگه منم گوشیشو خاستم چک کنم عصبی شد

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ساله عقدیم ۸ ماهم‌نامزد بودیم قبل نامزدیم‌دوست بودیم جمعا ۳ ساله با همیم

دقیقا مثل من هشت ماه نامزد بودیم یک ساله عقدیم اینقد دورم بود باهاش رابطه کامل داشته باشه نزاشتم گفتم هروقت رفتیم زیریه سقف

چجوری سه سال نشناختی دوست بودی اوکی بوده نامزد شدی بعد عقد کردی؟

نه اصلا اینجوری نبود خواهر شوهرم میگه شوهرش خیلی بد اخلاقه نه که شوهر من همش پیش اوناست جدیدا برای همین خصلت شوهرشو گرفته 

قضیه خیانتشم نمیدونستم اگه میدونستم عقد نمیکردم

عزیزم بگو بهش دوشب در هفته بیاد خونه شما ، یک شبم خودت برو خونه مادرشوهرتاینجوری بهتره خانوادهاتون ر ...

دیگه طلاق میخاد ولی اذیت میکنه منو تا از حق طلاقم‌استفاده کنم تا مهریه نده

شب ناراحت شدم خب میخاستم ببینم‌پیامکی از اونا تو گوشیشه یا فقط میخاسته ازش میوه بخرهاینم گرفت دستمو ...

بدون دلیل نیست 

ریگی به کفششه 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

چندروزی محلش نده باهاش سنگین باش 

بهتره با یک مشاوره خانواده مشورت کنی ببینی نظر اون چیه راجب خیانتش 

دیگه از اول عقد ایراد نگرفتن خانوادم اینم‌عادت کرده کلا شبا اینجاست روزا میره سرکار و تایما خالیشو ...

عزمزم این وسط مشکلات زیاده

اینکه شوهرت چارچوب نداره و تو عقد پیشت می‌خوابه

اینکه خانواده شوهرت دخالت میکنن

اینکه دوست دختر سابق همسرت هنوز زنگ میزنه

اینکه حرمتا از بین رفته اونم توی عقد

اینا رو باید با هم برطرف کنید 

دیگه از اول عقد ایراد نگرفتن خانوادم اینم‌عادت کرده کلا شبا اینجاست روزا میره سرکار و تایما خالیشو ...

وقتی دوران عقد باهم میخوابید دیگه همینه مردها تا زمانی رابطه ندارن خوبن همینکه خرشون از پل میگذره دیگه تکراری و زدگی

حق طلاق چه ربطی به مهریه داره؟ 

شرط گذاشتی؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

شوهرش یه ادم هول و هوس باز و خائنه.یعنی مشاور چی کار می تونه واسش بکنه؟؟ مشاور که نمی تونه ذات کثیف ...

بیگدار که نمیشه به آب زد.بحث یک زندگی هست. البته الان اگر بخاد طلاق هم بگیره باید مشاور برن هردو،شاید چند درصد شوهرش عوض بشه و آدم شد. انشالله.

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

همینم ناراحتم کرد به روش نیاورده بودم بهم قبلا باهاش خیانت کرده بوو دیدم خیلییییی صمیمی داره حرف میز ...

یه دوری توتاپیک هات زدم بصورت ولضحی خیانت کاره و کاملااااا به درد نخور از شوهر خواهرش کتکمیخوره بعد دست تورو میپیچونه !!! من نمیدونم چرا نشونه های واضح رو ندیده میگیرین با طرف عقد میکنین بعد شاکی میشین 

قحط اومده بوده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خیلی باهاش صمیمیه همش خونشونه خواهرش هم یه بار میگ طلا برا زنت نخر اونم گفت چشم ینی تا چیزی میگه حرف ...

عجب .توبایدشوهرتواینقدبه خودت وابسته ش کنی که نفهمه خواهرکیه یاحداقل فقط به اندازه خواهرشوهرباشه نه اینقدرپاشوازگلیمش درازترکنه