2777
2789
عنوان

دیگه طلاقمون جدی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 43 پست
برای همین چیزا از الان با دخترم شرط کردم که فردا روزی نامزد کردی ،اقای داماد شب تو رختخواب خودش باید ...

و اینکه حداقل ۵،۶ ماه هم نامزد بمونن بعد عقدکنن ،تا ببینیم میخواد خون به جیگرمون کنه یا نه ،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خیلی بد توضیح دادی نمی‌دونم خواب بودم گیجم درست متوجه نمیشم یا تو خواب بودی گیج نوشتی 

ولی تو این مواقع مشاور خانواده بهترین گزینه هست چون سوالات مهم می‌پرسه جزییات باخبر میشه و بهتر راهنمایی می‌کنه 

ولی مردی که تو این دوران اینطوری هست بعدش چی میخواد بشه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مگه رفتارش باخواهرش چجوریه

خیلی باهاش صمیمیه همش خونشونه 

خواهرش هم یه بار میگ طلا برا زنت نخر اونم گفت چشم ینی تا چیزی میگه حرف حرف خاهرشه با اینکه خاهرشم متاهل هست

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

ب گوشی شوهرت چیکار داشتیچند سالتهخیلی رفتارات خام و تحریک کننده اس

۲۶ سالمه 

واقعا خیلی حسودیم شده بود پشت تلفن قربون صدقش میرفت  قبلا دوران نامزدیمونم با اون بهم خیانت کرد حتی تا اولین ماه عقدمونم با هم در ارتباط بودن 

ولی من چندین ماه بعد عقد فهمیدم 

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

دیگه از اول عقد ایراد نگرفتن خانوادم اینم‌عادت کرده کلا شبا اینجاست روزا میره سرکار و تایما خالیشو ...

وای این اشغا لو هر چی سریعتر از زندگیت پرت کن بیرون.شوهر نیست که.این عتیقه اس.توی عقد داره بهت خیانت می کنه دستتو می پیچونه اهانت می کنه.مگه چاقو گذاشت رو گلوت مجبورت کردن که حتما با این ازدواج کنی؟؟

اول با یک مشاور خانواده حرف بزن.بعد با شوهرت جاو مکان خودت رو همین الان مشخص کن.نذار بهت دروغ بگه،تا  تو چند سال دیگه با یکی دوتا بچه بگی ایکاش تو عقد ازش جدا میشدم.بیعت ببند که دروغ نگه و بهت ثابت کنه که تو تنها زن زندگیش هستی و خواهی بود.اگر تو گوشیش چیزی نداره بخاد ثابت کنه که چیزی که فکر میکنی نیست ، راحت گوشی روباید بهت بده،تو هم سعی کن درکش کنی وقتی خسته است گیر نده بهش، زمان بده تا خودش بهت ثابت کنه نه به زور

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇