2777
2789
عنوان

دیگه طلاقمون جدی شده

1029 بازدید | 43 پست

عقدیم

داشتم با خواهرشوهرم حرف میزدم دوماد شوهرم گوشیو از دستش کشید عملا گفت شوهرتو تا آذر کاری نداشنه باش باید پیش من باشه 

حالا منم ناراحت بودم با شوهرم مطرح کردم گفت باید از خواهرم زنگ بزنم بپرسم ببینم حرف درست چیه

منم بهم برخورد واقعا گفتم خاهرته زنته یا من زنتم؟

گذشت و گذشت دوست دختر سابقش زنگش زد میخاست ازش میوه بخره باهاش لاس زد ( قبلا به خاطر همین دختر میخاست عقدمونو بهم بزنه ولی اونموقع نمیدونستم دیر فهمیدم )

اومدیم خونه گوشیشو دست من نمیداد تا خاستم بگیرم دستمو پیچوند منم جیغ کشیدم آی دستم کل خانوادمون سرازیر شدن اتاق من

ساعت ۱ شب لباس پوشید جیغ و داد که من طلاقمو از دخترون میگیرم یه محبت به من نمیکنه

منظورش از محبت رابطه ی جنسیه چون ۳ روزه پسش میزنم چون منم ناراحت بودم نمیتونستم وقتی چند ماهه فقط شبا ساعت ۱۲ میاد خونمون تا ۶ صبح میره  منو اصلا تو روز نمیبینه فقط برای خاب میاد خونمون باهاش رابطه جنسی برم

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

واو چرا شب پیش هم می‌خوابید ؟

دیگه از اول عقد ایراد نگرفتن خانوادم اینم‌عادت کرده  کلا شبا اینجاست روزا میره سرکار و تایما خالیشو میره پیش خواهرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی رفتارت کاملا منطقیهفازش چیه اون دختره رو میخواست میرفت باهمون اصلا😒

شب ناراحت شدم خب میخاستم ببینم‌پیامکی از اونا تو گوشیشه یا فقط میخاسته ازش میوه بخره

اینم گرفت دستمو پیچوند

شب ناراحت شدم خب میخاستم ببینم‌پیامکی از اونا تو گوشیشه یا فقط میخاسته ازش میوه بخرهاینم گرفت دستمو ...

عجب!هرکی باشه ب این طرز برخورد شک‌میکنه ب هرحال

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉