2777
2789
عنوان

مادر بودن واقعا عجیبه

389 بازدید | 25 پست

چند روز بود فکر می کردم باردارم، بچه کوچیک دو ساله دارم، قرص افسردگی ام میخورم.... 

تا امروز که بی بی چک گذاشتم و فهمیدم نیستم! 

با اینکه اصلا بچه نمی خواستم فعلا اما چون احتمال می دادم باردار باشم 

ناخوداگاه قرصای افسردگیمو قطع کردم که اگه باردار بودم رو بچه اثر نذاره، چیزای سنگینو بلند نمی کردم، هر چیزی رو نمیخوردم.... 

ته دلمم یه هیجانی داشتم که شیش صبح پا شدم بی بی چک بزنم، خداروشکر می کردم اگه واقعا بچه ای در کار بود و می دونم هرگز پشیمون نمی شدم... 

ان شاالله دخترم بزرگتر بشه حتما بهش فکر می کنم... 

بچه ی خیالیمو که فکر می کردم باردارم خیلی دوست داشتم❤

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدا چقد قشنگ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

اره تجربه کردم😄

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چه حس عجیب و قشنگی رو نوشتید💗🤩 

شما داشتید از موجودی با نهایت دقت و حساسیت مراقبت میکردید که حتی به موجودیتش مطمئن نبودید و ته دلتون میخواستید که فعلا نباشه ... 

واقعا خاص بود برام و خوشحالم که خوندمش 🥲 

دهتر کوچولوی شما خیلییی خوشبخته که شما رو داره 🦋🤍

اگه شوهرت خوب نیست، بچه به چه کار میاد؟

شوهرم خوبی و بدی داره، اما خوبیاش از مال من بیشتره😂

منتها با این وضعیت اقتصادی مخالف سرسخت بچه اوردنه، هرچند که اگه باردار بودم خدایی نکرده نمی گفت سقط کنیم

چه حس عجیب و قشنگی رو نوشتید💗🤩 شما داشتید از موجودی با نهایت دقت و حساسیت مراقبت میکردید که حتی به ...

مرسی عزیزم❤

مطمئنم مامانایی که به هر دلیلی مجبور به سقط میشن هیچوقت قلبا راضی به این کار نیست... هیچ وقت

😂من تا دو روز عقب میندازم شوهرم میگه استراحت کن چیز سنگین بلند نکن پیاز نخور زعفرون نخور 😂

الهی.... 

عزیزم، من شوهرم فعلا بچه نمی خواد، میگه مستاجریم... ولی خب ته دل خودم یه بچه ی دیگه می خوام

من چند روز پیش فشارم افتاد و چشام سیاهی رفت دخترم خواب بود اون لحظه به این فکر میکردم که اگه بمیرم دخترم بیدار میشه میبینم میترسه یه ذره به فکر حال خودم نبودم امروز داشتم بهش فکر میکردم چطوره که مادرا در هر حالتی به فکر بچه هاشونن