2777
2789

من یه پسر ۲۴ ساله ام ۲۱ سالگی تازه خدمتم تموم شدعاشق یه دختری شدم بدجور ولی چون پول نداشتم کار نداشتم هیچ وقت به دختره نگفتم تا دو سال درگیر بهتر کردن اوضاع بودم تا اینکه ازدواج کرد روز عروسیش دعوت بودیم و متوجه شدم پسر داییش هست و بهش حق دادم که هم این حق پسر داییشه هم پسر داییش حق این شاید اینا از بچگی همو دیدن و به دل هم نشستن . خلاصه پنج شیش ماهی گذشت و یه دختر دایی دارم یعنی دختر دختر داییم میشه از بچگی توی یه محله بودیم دیدم واقعا در یه حدیم و مادرش زیاد چراغ سبز نشون میداد چون قرار بود یه بخشی هم استخدام شم و یه شغل فنی پر درآمد یاد گرفتم ولی استخدامی منتفی شد بعد فهمیدم بخاطر استخدامی بود چراغ سیز نشونمیدادولی خب استاد ام دی اف شدم . خلا۱ه بهش علاقه مند شدم و یکسالی گذشت و اوضاعم رو بهتر کردم و مادرم رو فرستادم خواستگاری دختره خیلی بد رفتار کردن خودشون رو بالاتر میدونستن بخدا من آدم منطقی ام اونا از ما بالاتر نبودن چه دختره چه خونوادگی و یه سری حرفام زدن که ناراحت شدم نمیدونم چرا منی که با اینکه پشنهاد هایی بوده از طرف دخترا و بخدا قبول نکردم و گفتم بزار نجابت خودم رو حفظ کنم عوضش خدام هوامو داره چرا منی که با این نیت صاف همش رفتم جلو ونشده چرا باید واس من پیش بیاد خدایا حداقل اولی نشد و خودت میدونی که گفتم چون فامیل بودن بیشتر حق پسره بود بهش برسه تا من ولی حالا خودت دیدی مهر دختر فامیل به دلم نشست ولی نخواستی چرا اصلا اینجور پیش میره من دوست داشتم اگه قرار بود توی این دنیا کسی بیاد توی زندگیم توی روزایی که دلم خیلی پر بود بیاد و حداقل دردو دلم رو باش میگفتم آروم میشدم اونم میشد انگیزه ادامه زندگیم 

طرز فکرت اشتباه درضمن سنی نداری تا 35سالگی وقت داری تااون موقع هم ممکنه 10نفربیان سرراهت

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم برای پسرا میسوزه از خواستگاری سنتی و فضای بسته ی فرهنگمون متنفرم باید آدما همو ببین ب هم پیشنهاد بدن  بگن بهم اگ مایلن اشنا شن ی آره یا نه دعوا نداره ک بعد اگ اوکی بودن خواستگاری و بقیه ی چیزا ن اینکه پسره چون حالا شرایط زندگی فراهم نبود ه از اول مثل بعصی آقازاده ها براش  و باید از صفر شروع میکرده احساس خجالت بکنه

گور بابای دختره شما  برو سراغ مهارتت دخترا ی خیلی زیباتر ازون با کله میان دل ب هیچکی هم نبند اینا همه حس زود گذره اینقددددددد انسان های زیبا و مهربون توی این دنیا هستن داداش ک یکم رفتی جلو تر دنیارو دیدی میگی خوب شد با اون عقب افتاده های از خود متشکر وصلتم نشد

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

چقد نامید هستید!!!

اینکه یه پسر بره خواستگاری و حالا رد کنن خیلی طبیعیه و دلیل بر بد بودن طرف نیست!

درضمن شما سنی ندارید 

سعی کنید ایندفعه منطقی یه دختر انتخاب کنید کامل تحقیق کنید و بعد خواستگاری کنید ان شاءالله که خیره.

داداش از کجا میدونی شاید خدا بهت لطف کرده که این دختر قبول نکرده بعدشم تو این سن ازدواج زوده 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

قبلاً تاپیکت رو خونده بودم خیلی وقته مامانه جواب رد داده به نظر من سعی کن فراموشش کنی و پیشرفت کن تو کارت مطمئن باش خدا یکی می‌ذاره سر رات که بعدش میگی خدا رو شکر مامانه اون دختره گفته نه خودم تحربشو دارم نامزدیم بهم خورد الان که ازدواج کردم متوجه تفاوت همسرم و نامزدم میشم و همش میگم خدایا شکرت ، خدا برا بنده هاش بهترین رو میخواد بخصوص شما که پاکی