2777
2789
عنوان

واسه ی ری اکشن ساده موندم🤦‍♀️😂

195 بازدید | 10 پست

تو گروه دوست اومده به ی نفر به شوخی ی چیزی گفت بعد رفیق اون ی نفر در اومد گفت درد با ایموجی😐

منم دقیقا بعد از پیامش اومدم تو گروه ی پیام دادم

بعد الان موندم که رو پیامش با ایموجی ری اکشن بدم یا نه😂😂چون از ی طرف اگه ری اکشن ندم شاید دوستم ناراحت بشه که دقیقا بعدش پیام دودم و ری اکشن واسه اون نذاشتم از ی طرف دیگه هم اگه بزار شاید اون طرف ناراحت بشه🤦‍♀️🤣

میدونم خیلی مسخره هست اما مغزم واقعا کار نمیکنه که تصمیمی بگیرم😂😂

کاملا خنثی باش 

توی فکر دوستتم نباش که ناراحت بشه

کلا با ری اکشن نشون ندادن سعی کن همیشه اعلام بی طرفی کنی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
کاملا خنثی باش توی فکر دوستتم نباش که ناراحت بشهکلا با ری اکشن نشون ندادن سعی کن همیشه اعلام بی طرفی ...

مرسی که راهنمایی کردید واقعا ذهنم درگیر بود

فقط ی سوال دیگه چون دقیقا بعد از پیام اون ی پیام تو گروه گذاشتم بازم امکان نداره دوستم ناراحت بشه که هیچ واکنشی نشون ندادم

اخه اون از دوستش دفاع کرده بود با اون پیام بعد من بی طرفی نشون دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که راهنمایی کردید واقعا ذهنم درگیر بودفقط ی سوال دیگه چون دقیقا بعد از پیام اون ی پیام تو گروه ...

مشکلی نیست 

سعی کن ذهنت رو هیچ موقع درگیر همچین حاشیه‌های الکی نکنی

هرچی کمتر دخالت کنی خودت آسایش بیشتری داری

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
ممنونم💕

خواهش میکنم عزیزم 🌹

یعنی ری اکشن ندم؟و اینکه به نظرتون اگه ری اکشن ندم دوستم ناراحت نمیشه که دقیقا بعد پیام اون هم تو گر ...

یه درد گفته دیگه چیز آنچنانی نگفته .حالا بری یچی بگی میگن به تو چه😐ن جانم هیچی نگو اگ رفیقتم چیزی گفت بگو حواسم نبود

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️