2777
2789

امشب خونه مامان بزرگم بنا شام بودیم عمه مینام بودن داماد و عروسااا به مناسبت از کربلا اومدن مامانبزرگم /با فامیلای خودش رفته بود/ یه دفعه بلند شد همه رو به فحش کشید و گفت می خوام طلاق بگیرممممم😭😭😔

بابا بزرگممم جلو دوماد و عروسا زده عمه هاممم زده با یازده تا بچشم دعوا کرده الآنم اومده خونه ما

از این عادتانداشت همیشه یه محمد می گفت صد تا محمد میزد بیرون گفت فردا م می‌ره دادگاهه چند بارم گفت دیگه دوسش ندارم 

خودش 65

بابابزرگمم70

خانما چه کنیم از خر شیطون بیاد پایین نوه داره نتیجه داره به خدابابابزرگممم خیلی خوبه دسته بزن نداره خرجی میده هدیه های گرون مامان بزرگممم خوب بود ولی نمی دونم چرا از سفر برگشته عوض شده 

چه کنیم 

اینم بگم قبل سفر. دکتر رفته سالم سالم یه ست طلااا خریده لباس و رفته اونجا دوباره طلااا و لباس خریده 

قبل سفرم نوه های دخترا رو برده رستوران لباس خریدههه 

بنده خدا بابا بزرگممم بیس چهارمی با مابود 

من یه خواستگارم از فامیلای مامانم بعد اربعین می خواستم بیان الان چی به اونااابگم 

اینا جداست ابرومون میره

کاربری دست دو نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا به خدا این بیس چهاری تو عشق و حالههه

هیچ وقت اینجور ادمارو نمیشه قضاوت کرد من دیدم دختر ۲۳ ساله ک همه تو کف زندگیش بودن شبش خودشو دار زد بعد فهمیدم چیا کشیده

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

چه ابرویی ازت بره؟!!!!الان باید به فکر شرایط روحی اون بنده خدا باشید که چرااین تصمیمو گرفته

والا حالش از مام بهتره 

خیر سرمممموووونننن همه جا می‌گفتن فلان خانواده نجیبن اصلاااا الان همه ش داره به چوخ می‌ره 

طلاقم واقعااا سن داره نه 60/70سالگی که وقت این کارا نی

کاربری دست دو نفره 
هیچ وقت اینجور ادمارو نمیشه قضاوت کرد من دیدم دختر ۲۳ ساله ک همه تو کف زندگیش بودن شبش خودشو دار زد ...

وای بگردممم ولی خب مسلماااا من نزدیکم به زندگیشون هفته که هفت روزه تو این هفت روز نوه ها چرخشی پیششون میموننن بیشترین من می مونم والا غذام درست نمی کنه دستاش نسوزه

کاربری دست دو نفره 
وای بگردممم ولی خب مسلماااا من نزدیکم به زندگیشون هفته که هفت روزه تو این هفت روز نوه ها چرخشی پیششو ...

بلکه دردش برای سال های قبل شماش اولایل ازدواجشون

گفتم ما زنا درد هارو فراموش نمیکنیم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

رفتن موکب شیعیان انگلیسی غذا خوردن لابد؟اونا تخصصشون دعا و جادو خوندن تو غذاهاست

دادا موکل چیه قبل اربعین و اینا رفتن با هواپیما رفتن با هواپیما اومدن و تو هتل بودن 

کاربری دست دو نفره