2777
2789

19 سالمه 

دانشجوام 

ماهیانه فقط 150 پول اتوبوس بهم میدن دانشگام دولتیه 

تابستون ترم تابستونه گرفتم ک‌ زودتر تموم شه خودمو راحت کنم 

نمیزارن کار کنم صلح دانشگاه بودم یجا صندوقدار پیدا کردم از ساعت 6 تا 12 بابام‌ خونه نبود با دعوا با مامانم‌ زدم بیرون الان ک‌ رسیدم خونه بابام‌ گذاشتم زیر کتک خسته کوفته 

دارم با گریه تایپ میکنم دیگ نمیتونمممممممممممممممم خدا

عید به عید واسم‌ لباس می‌خرن

دلم لوازم آرایش خوب میخواد مثل بقیه دخترا 

دلم وسیله پوست میخواد 

دلم میخواد ناخن بکارم 

دلم باشگاه میخواد

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<

بگو هم پول نمیدین هم نمیزارین برم سرکار منم باید همش حسرت بخورم حداقل ماهانمو زیاد کنید یام میرم سرکار خودم 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بری سر کار جرئت نمیکنی اینهمه خرج کنی.آدم وقتی خودش کار میکنه دلش نمیاد به همین راحتی پولش رو هپولی ...

پس آدم قراره پولش رو کجا خرج کنه؟ هی پس‌انداز کنه که آخرش چی بشه؟

دیروقت اومدی تایمش خوب نیست

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بعد بی اجازه رفتی سرکار عزیزم 

اونا هم نگرانتن 

تا این وقت شب نبودی 

منم بابام گیره واقن رو کار کردن اما به کار مناسب و محیط زنونه پیدا کردم 

خانوادتم در نظر بگیر 

بگردم برات💔💔💔

گلم

حتما سعی کن یه جا با رشته ات استخدام رسمی شی

پول دستت بیاد دیگ این داستانا نیست

بابات نمیذاره بری

چون قانونو اونی تعیین میکنه ک خرجتو میده

با خودش میگه 

بچم پول در بیاره مستقل شه

دیگ بردگی نمیکنه پیش من

🔴 برای نیاز های الانت ک گفتی

یه تاپیک کار در منزل دارم

شب بابات میاد و نمیفهمه

از صبح تا عصر بشین پای کار

تاپیک کار در منزلمو بخون

کامنت تبلیغا رو نگاه نکنیا!!! بی شرفا یسری تبلیغ گذاشتن من یادم نبود قفل کنم

خود تاپیکم رو بیین

من دانشجویی

بازاریابی تلفنی ۵۰۴۰ انجام میدادم

دورکاره

با همین گوشیت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پس آدم قراره پولش رو کجا خرج کنه؟ هی پس‌انداز کنه که آخرش چی بشه؟

پس انداز کنه یه چیز خوب بگیره

به خدا از لوازم آرایشی هیچی در نمیاد 

دو سه قلم داشته باشی کافیه

من خودم خیلی اشتباه کردم کلی لوازم گرفتم

سلام‌گلی 

شما حق داری 

اونام حق دارن چون تایمش خوب نیس

بازم پرسوجو کن کار بهتری ان شاا... پیدا بشه

قسمت آموزش دانشگاه هم برو بپرس کار دانشجویی شاید معرفی کنن 

مثلا بخش کتابخونه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

ساعتش خوب نبوده من خودم هم دوست ندارم تا این ساعت بیرون خونه باشم. ولی بگرد تا یه کاری پیدا کنی که ساعت کاریش بهتر باشه و محیطش هم امن باشه. بابات رو در جریان بذار و سعی کن نرمش کنی. با پرخاش کردن نمی‌تونی کارت رو جلو ببری. نمی‌دونم رشته‌ات چیه ولی بنظرم بهتره یه چیزی یاد بگیری تا برای خودت کار کنی. کارهای این شکلی موقتی خوبن برای بلند مدت نه.