2777
2789
عنوان

دوباره همون اسم بذارم رو بچم یا ناراحت میشه🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیاد دیدم اسم بچه قبلی را میذارن،وحس آرامش بیشتری دارند.

البته اگر تونستید در مورد ارتعاش اون اسم وتاریخ تولدش واسم پدر ومادر هم تحقیق کنید چون میگن تو سرنوشتش تاثیر داره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من دوست دارم اسم جدید بذارم همسرم به هیچ وجه راضی نمیشه میگه من آرزو به دل موندم باید دوباره همون اس ...

خب اخه بچه بزرگ شه خیلی ناراحت میشه 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

منم نظرم همینه فکر می‌کنه بهش توجه و احترام قائل نبودیم و بچه قبلی رو بیشتر دوست داشتیم

دقیقا 

خوب همیشع از اون فرزندتون با همین اسم یاد کنید خیلی قشنگ تره(: 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد