2777
2789

با کد من وارد میشید لطفااا ،به پولش نیاز دارم

هم به من هم به شما 100 تومن میده 

کد :OSTA5Y

موقع حساب باز کردن این کد رو وارد کنید

راحت و غیرحضوری میتونید حساب باز کنید

بلوبانک متعلق به بانک سامان هست و معتبره ،برنامه بلوبانک رو نصب کنید و اونجا افتتاح حساب کنید و کد معرف رو کد من رو بزنید

به هردومون 100 تومن میده 

اگرم بلد نیستید ،درخواست بدید آیدی تلگراممو بفرستم براتون لینک بفرستم💗🌷

صد نمیده و سی تومن فقط به خودت میده،مردم رو گول نزن

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت شناسایی هویت میاد بابد حتما فبلم بگیرم از چهرم؟

اره

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اصلا ننوشته جشنواره

😑مگه میشه؟ من خودم از سایت متوجه شدم ،رفتم توی بلوبانک دیدم ،دیدم راسته ،اون قسمت خدماتش که شارژ و اینترنت و ... میشه گرفتژهمونجا نوشته،اسکرین شات هم گذاشتم،هنوز نیومده

خب اره باید دعوت کنیمنم از طرف یکی زدم اصلا بهم چیزی نداد

الان زدید یا قبلا؟ 

الان به هر دو طرف ۱۰۰ میده ،اگه توجه کنین همونجا هم نوشته هم برای فرستنده کد هم برای گیرنده