2777
2789

من خودم رفته بودیم مهمونی حواسم نبود به میزبان گفتم خوش اومدی بد نگام 

یکی از خاطرات دیگمم اینکه تو جمع یکی از فامیلامون یک حرف زد خنده داره بود من هی میگفتم و میخندیدم بعد بهم گفتن این حرف حرف بدیه 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار بود... میخواستم برم مغازه اونی که دوستش دارم.. درشون شیشه ای بود ندیدم.. با سر رفتم تو شیشه😃

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

در زدن رفتم، دم در شلوغ بود فکر کردم داداشمه بهش با صدای بلند گفتم احمق مگه نمیدونی شلوغه فلان فلان شده و فش درو باز کردم یهو یه دست مردونه با رگهای برجسته دیدم من اینجور😶 تازه داشتم لود میشدم که خواستگارم از فامیل بود🤣🤣 اونا همیشه منو یه دختر آروم و ساکت و خجالتی دیدن پسره اینجور😐😅 منم هی عذرخواهی 🤣 میگه بهم صدات تا اون ور خیابون میاد 🤣

😑🤢خنده داره؟

عا تو شرایطش نبودی ک بدونی

قندو انداخته بودم بالا میخواستم چای بخورم ، چای گذاشتم رو لبم ، یهو چصید منم زیر خنده زدم نزدیک بود خفه شم👺💔

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950