2777
2789

چه سوره یا آیه ای بخونم 

میشه دعا کنید برام؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیت الکرسی آرام کننده قلب و روح آدمه بخون حتما ❤️👌

باشه عزیزم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خدایی وجود نداره

وجود داره حسش کردم 

وقتی از ته دل گریه میکردم 

اینترنتم قطع بود به مامانم اینا هم نمیتونم  مشکلمو بگم 

مث بی کس و کارا بودم گفتم خدایا بغلم کن   عمرا ممکن بود اون حال آروم شه مثل دریا زمانی سونامی میاد بودم 

یهو آروم شدم 🙃💔🥀🥲

دعای معراج شنیدم

حتما امتحانش میکنم 

وجود داره حسش کردم وقتی از ته دل گریه میکردم اینترنتم قطع بود به مامانم اینا هم نمیتونم مشکلمو بگم ...

اینا فقط تلقینه 

خدایی وجود نداره

اگه وجود داشت چرا اینهمه جنگ و فقر و بدبختی هست؟

مکه نمیگین خدا به همه چیز تواناست؟

پس یا خدایی وجود نداره 

یا اگه وجود داره اصلا مهربون نیست چون همه ی اینا رو میبینه و کاری نمی‌کنه 

اگه هم وجود داره و مهربونه ولی نمی‌تونه کاری برا بقیه بکنه پس قدرت مطلق نداره 

از این حالت ها خارج نیست

خودتو گول نزن

یه واقعیت تلخ بهتر از یه دروغ شیرینه

اینا فقط تلقینه خدایی وجود ندارهاگه وجود داشت چرا اینهمه جنگ و فقر و بدبختی هست؟مکه نمیگین خدا به هم ...

میگن خدا صبرش خیلی زیاده 💔

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

اینا فقط تلقینه خدایی وجود ندارهاگه وجود داشت چرا اینهمه جنگ و فقر و بدبختی هست؟مکه نمیگین خدا به هم ...

چون میخواد به بشر بگه که ظلم جهان رو گرفته  

بگه خاااککک تو سرتون آدما  که به مظلوم کمک نمیکنین 

اگه ظلم نبود خوبی دیده نمیشد 

از وجود خدا مطمئنم   

من انقدررررر حالم بد بود که تلقین که هیچی هیچی نمیتونست کمکم کنه اصلا وسط حال بدی یهو خوب شدم حتی تلقین هم نکردم اصلا فرصت تلقین نشد

چون میخواد به بشر بگه که ظلم جهان رو گرفته بگه خاااککک تو سرتون آدما که به مظلوم کمک نمیکنین اگه ظ ...

باشه باشه تو راست میگی

حق با توئه

اصلاااا دیگه نمیخام با خداباوران بحث کنم

خودم خیلی به این موضوع فکر کردم تا به این نتیجه رسیدم که وجود ندارع 

و دیگه داشتم دیوونه میشدم

آلان دیگه نمیتونم با کسی بحث کنم 

باشه باشه تو راست میگیحق با توئهاصلاااا دیگه نمیخام با خداباوران بحث کنمخودم خیلی به این موضوع فکر ک ...

هر جور راحتی قشنگم 

الهی خدا حاجتتو بده 

الهی مشکلات برطرف شه 💔🙂

الهی از ته دل بخندی