امیدواران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4525 عنوان کرایوتراپی یا فریز دهانه رحم❓️ 93 بازدید | 18 پست دوستان لطفا تجربیات خود رو بفرمایین دکترم تجویز کرده من میترسم🥺 1404/05/14 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیدواران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4525 یکسال پیش انجام دادم، الحمدلله مشکلم حل شد. چجوریه؟همراه باید داشته باشیم؟
النازتابان عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 530 یکسال پیش انجام دادم، الحمدلله مشکلم حل شد. خب یک کمی توضیح بدین چیه چطور انجام میشه
دتربابایی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1375 چجوریه؟همراه باید داشته باشیم؟ عزیزم بستگی به بدنت داره، ضعیف هستی یا نهمن تنها رفتم ولی فکر میکنم اگه یه نفر همرام بود بهتر بود.بعد از فریز سر کمی گیج میره، اونجا دکتر خودش بهم یه شکلات داد، تو خودت قبلش آب و عسل آماده کن ببر بعد از فریز بخوری .
دتربابایی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1375 خب یک کمی توضیح بدین چیه چطور انجام میشه مثل تست پاپ اسمیره اما یه چند دقیقه ای طول میکشه، یه کوچولو درد داشت برای من .
امیدواران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4525 عزیزم بستگی به بدنت داره، ضعیف هستی یا نهمن تنها رفتم ولی فکر میکنم اگه یه نفر همرام بود بهتر بود.بع ... آخی عزیزمشرمتده روی تخت معاینه انجام داد؟روی محل پانسمان میزارن؟ببخشید سوال میپرسم چون دکترم هیچی نگفت
دتربابایی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1375 آخی عزیزمشرمتده روی تخت معاینه انجام داد؟روی محل پانسمان میزارن؟ببخشید سوال میپرسم چون دکترم هیچی نگ ... نه گلم این چه حرفیه، هر سوالی داری بپرسآره روی تخت معاینه بود پانسمانی در کار نیست .
امیدواران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4525 نه گلم این چه حرفیه، هر سوالی داری بپرسآره روی تخت معاینه بود پانسمانی در کار نیست عزیزمی❤️دکتر برام فولیک اسید و د۳ نوشته بخورم تا یکشنبه گه فریز کنم و یک چرک خشک کن که گفت اون رو ۲۴ ساعت قبلش شروع کنمبه شماهم دارو دادن؟هزینه یک جلسه اش رو ۷/۵م گفته خوبه؟
دتربابایی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1375 عزیزمی❤️دکتر برام فولیک اسید و د۳ نوشته بخورم تا یکشنبه گه فریز کنم و یک چرک خشک کن که گفت اون رو ۲ ... عزیزم من هیچ دارویی مصرف نکردمهزینه یه جلسه یعنی چی؟ مگه فریز کردن چند جلسه اس؟ 😳 من یکبار رفتم انجام دادم و تماممن پارسال ۲ و نیم میلیون دادم.۷ و نیم خیلی زیاده .
دتربابایی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1375 عزیزمی❤️دکتر برام فولیک اسید و د۳ نوشته بخورم تا یکشنبه گه فریز کنم و یک چرک خشک کن که گفت اون رو ۲ ... بنظرم تلفنی از مطب چندتا دکتر دیگه قیمت فریز رو بپرس ببین اونا چقدر میگن. .
امیدواران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4525 عزیزم من هیچ دارویی مصرف نکردمهزینه یه جلسه یعنی چی؟ مگه فریز کردن چند جلسه اس؟ 😳 من یکبار رفتم انج ... ممکنه توی یک جلسه جواب نده و باید مچدد تکرار بشهشما تهرانی؟چند دقیقه زمان میبره؟
دتربابایی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1375 ممکنه توی یک جلسه جواب نده و باید مچدد تکرار بشهشما تهرانی؟چند دقیقه زمان میبره؟ آهان من اینو نمیدونستم. خداروشکر برای من همون دفعه اول کفایت کرد.مازندران هستم.حدود یه ربع الی ۲۰ دقیقه طول کشید. .
امیدواران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4525 آهان من اینو نمیدونستم. خداروشکر برای من همون دفعه اول کفایت کرد.مازندران هستم.حدود یه ربع الی ۲۰ دق ... ممنون از راهنماییت ❤️❤️❤️❤️