2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه؟همراه باید داشته باشیم؟

عزیزم بستگی به بدنت داره، ضعیف هستی یا نه

من تنها رفتم ولی فکر میکنم اگه یه نفر همرام بود بهتر بود.

بعد از فریز سر کمی گیج میره، اونجا دکتر خودش بهم یه شکلات داد، تو خودت قبلش آب و عسل آماده کن ببر بعد از فریز بخوری

.

عزیزم بستگی به بدنت داره، ضعیف هستی یا نهمن تنها رفتم ولی فکر میکنم اگه یه نفر همرام بود بهتر بود.بع ...

آخی عزیزم

شرمتده روی تخت معاینه انجام داد؟

روی محل پانسمان میزارن؟

ببخشید سوال میپرسم چون دکترم هیچی نگفت

آخی عزیزمشرمتده روی تخت معاینه انجام داد؟روی محل پانسمان میزارن؟ببخشید سوال میپرسم چون دکترم هیچی نگ ...

نه گلم این چه حرفیه، هر سوالی داری بپرس

آره روی تخت معاینه بود

پانسمانی در کار نیست

.

نه گلم این چه حرفیه، هر سوالی داری بپرسآره روی تخت معاینه بود پانسمانی در کار نیست

عزیزمی❤️

دکتر برام فولیک اسید و د۳ نوشته بخورم  تا یکشنبه گه فریز کنم و یک چرک خشک کن که گفت اون رو ۲۴ ساعت قبلش شروع کنم

به شماهم دارو دادن؟

هزینه یک جلسه اش رو ۷/۵م گفته خوبه؟

عزیزمی❤️دکتر برام فولیک اسید و د۳ نوشته بخورم تا یکشنبه گه فریز کنم و یک چرک خشک کن که گفت اون رو ۲ ...

عزیزم من هیچ دارویی مصرف نکردم

هزینه یه جلسه یعنی چی؟ مگه فریز کردن چند جلسه اس؟ 😳 من یکبار رفتم انجام دادم و تمام

من پارسال ۲ و نیم میلیون دادم.

۷ و نیم خیلی زیاده

.

عزیزم من هیچ دارویی مصرف نکردمهزینه یه جلسه یعنی چی؟ مگه فریز کردن چند جلسه اس؟ 😳 من یکبار رفتم انج ...

ممکنه توی یک جلسه جواب نده و باید مچدد تکرار بشه

شما تهرانی؟

چند دقیقه زمان میبره؟

ممکنه توی یک جلسه جواب نده و باید مچدد تکرار بشهشما تهرانی؟چند دقیقه زمان میبره؟

آهان من اینو نمیدونستم. خداروشکر برای من همون دفعه اول کفایت کرد.

مازندران هستم.

حدود یه ربع الی ۲۰ دقیقه طول کشید.

.