2777
2789
عنوان

لباس مجلسی خوشگل عکس

106 بازدید | 15 پست

سلام 

بیاین بگین کدومش خوشگتره برای عروسی 

لباسی میخوام که کاملا پوشیده و مجلسی و قشنگ باشه حجابی و چیزی باشه که بتونم چندین بار بپوشمش و کاربردی باشه برای جشن و مراسم و .....

عکس اولی جدا هستش و میشه بلوزش رو بعدا برای مراسم و جشن های کوچیک هم پوشید یا با بلوز دیگه میشه با دامنش پوشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اولی زیاد مجلسی نیست

میدونم بیشتر بخاطر اینکه کاربردی هستش و میشه بعدا با دامنش با یه بلوز دیگه پوشید 

یا با بلوزش میشه یه مجلس کوچیک و نامزدی و مراسم پوشید 

بیشتر بخاطر این انتخابش کردم اما بازم شک دارم

خب پس اولی رو بخر

از کانال روبیکا پیداش کردم به قیمت هشصد و پنجاه 

سفارش بدم میارن ؟؟

گفت اکثر لباس هارو از شیراز و تهران با پست می فرستیم 

اسم کانالش هم همکاری مله ارزونی ، قیمت مفت 

میترسم قابل اطمینان نباشن اما خودشون تو ویس گفتن اگه میخواستیم کلاهبرداری کنیم این همه هزینه نمی کردیم برای تبلیغ و بلاگر ها از پیچ واقعی تبلیغ میکنن 

از کانال روبیکا پیداش کردم به قیمت هشصد و پنجاه سفارش بدم میارن ؟؟گفت اکثر لباس هارو از شیراز و تهرا ...

ببین کد رهگیری میذاره تو کانالش اگه گذاشت یکی از کد هارو بردار تو سایت اداره پست بزن ببین اینا ارسال کردن به دست مشتری رسیده یا نه اسم فرستنده رو ببین حتما