2777
2789
پدر و مادرم جفتشون خیلی کم موء سفید کردن

من خیلی زود سفید کردم. موهای سفیدم رو میبینم بدجور داغون میشم.. آخه من اصلا زندگی خوبی نداشتم.. چقدزود پیر شدم. .فردا هم  عین ی سگی میفتم کنار خیابون. یکی نیس جنازمو جمع کنه 💔

اره شروع شدن بسفید شدن الانم ک ۳۷ سالمه میتونیم بگم ۵۰ درصدشون سفیدن شایدم‌کمتر چقدر نامردی شد ...

منم. باور کن از 21 تا الان.. انگار تو کما بودم  هنوز تو همون موقع موندم.. هیچکار مفیدی  هم نکردم این چند سال.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تقریبا آنقدر غم داشتم که نمیتونم بگم کدومش رو پشت سر گذاشتم. 💔 تازه می‌میریم اول بدبختیامونه

چی بگم بخدا اینم قسمت ما بوده دیگه! بلاخره یه روز میمیرم راحت میشم ! نشد اونجوری که میخواستم ؛ برای هرچیزی که آرزو شو داشتم فقط دویدم ! قربون خدا یکی خواست رسید یکی مثل من فقط داره دنبال چیز های که میخواد میدوه؛ خوشبختی سهم من نبود 🖤دیگه سنم گذشت بعدش می‌خوام چیکار !

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
من وقتی روی سر کسی موی سفید ببینم خیلی ناراحت میشم الانم وقتی میبینم از موهای سفیدتون میگین اشکم میر ...

نه گلم من قد موهای سرم زجر کشیدم ولی تک و توک موی سفید دارم ۳۲سالمه

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

چی بگم بخدا اینم قسمت ما بوده دیگه! بلاخره یه روز میمیرم راحت میشم ! نشد اونجوری که میخواستم ؛ برای ...

بعضیا میگن انشالله روزهای خوب تو هم میرسه

پرنده هایی که یه عمر داخل قفس بودن کمکم پرواز رو از یاد می‌برن 

من خیلی زود سفید کردم. موهای سفیدم رو میبینم بدجور داغون میشم.. آخه من اصلا زندگی خوبی نداشتم.. چقدز ...

عزیزم چند سالته فدای سرت ، منم ۲۸ سالمه بیشتر موهام سفیده باهاشون کنار اومدم دیگه چکار کنیم😭