2777
2789

سلام من فردا ازمایش مرحله دوم بارداری همین دیابت بارداری که گلوکز میخورند دارم و ۷ ماهمه 

حالا فراموش کردم غذای پختنی نباید خورد ساعت ۹،۴۵ پاستا گوجه ای (ماکارونی فرمی، رب و مرغ و قارچ بدون خامه و پنیر) خوردم و حالا نمیدونم فردا برم ازمایش یا نرم یا چه کنم 

کسی تجربه مشابه داره راهنمایی کنه لطفا

برو

منم ساعت ۱۰ شام خورده بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم شام پختنی خوردین؟ چون پاستا خوردم نگرام

اره مرغ خورده بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

از یه ماما که پرسیدم گفت اگه ۱۰ ساعت بگذره اشکال نداره به نظرش و گفت فردا ۸ برو ازمایشتو بده شما تجر ...

ببین بهتره شام سبک بخوری چون اگه قندت بالا باشه بهانه داری که شام ماکارونی خوردی 

الحمدلله رب العالمین ...
خب پس منم میرمبعد از ازمایشگاهم پرسیدین که مرغ خوردین اشکال داره یا نه؟ تو ازمایشتون تاثیر نداشت؟

نه اتفاقا ازمایشم خوب بود قندم پایین بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40