2777
2789

من چند مورد تو دوست و فامیلام دارن واقعا علتشو نمیدونم 

تو دور و اطراف شما هم اینطوریه؟ 

یه جورایی که دیگه دوست ندارن تو جمع ها باشن البته کسی هم راجع به ازدواج بهشون چیزی نمیگه 

ولی خیلی کناره گیر میشن

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دیگه خودشون خجالت میکشن بیان تو جمعا فک میکنن بقیه دارن قضاوتشون میکنن

البته حقم دارن جامعه خیلی ظلم میکنه در حق دخترای مجرد سن بالا

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

من ۲۷ هستم همینطورم 

از بس راجع به زندگیم نظر میدن 

هی میگن ان شالله ازدواج کنی من میگم خودم نخواستم 

به زور یکیو معرفی میکنن ازدواج کن 

منم قطع رابطه کردم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

معمولا ربطی ب این نداره ک‌کسی بخواد بهشون گیر بده یا فضولی کنن.... اینا حوصله هر آدمیو‌ ندارن و معمولا از جمعهای خنک خوششون نمیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اره اطراف منم دیدم مجردی وقتی یه از یه سنی میگذره انگار رو اخلاق و رفتارشون تاثیر میذاره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حق دارن من خودمم مجردم اما بالای ۳۵ نیستم فامیل خیلی بدردنخورن اکثراواقعابه روی ادم میزنن که ازدواج نکردی یاهی میگن ایشالله سال دیگه بابچه وشوهرت باشی واینا کاش فامیل سرشونوازماتحت ادم دربیارن توی همچیزدخالت میکنن متاسفانه