2777
2789
عنوان

خونوادم

51 بازدید | 6 پست

سلام من دختر۱۵ سالیم که یه خواهر ۱۰ سال از خودم بزرگ تر دارم چون او خواهرم آروم و وقتی همسن من بوده نه رفیق داشته و نه گوشی و حتی یه آهنگ ساده م گوش ندادو یا دوستاش رفت و آمد نکرده و بازی نکرده خلاصه فقط درس میخونده اون موقعم دوستای خواهرم مثل الان همه گوشی ندارن و با دوستاشون رفت و آمد نکردن 

ولی الان خودتون بهتر از من میدونین همه گوشی دارن من خودم تمام رفیقام گوشی دارن و هر چی که بین رفیقام و من هستش رو به مادرم میگفتم فکر میکردم اون میتونه مثل یک دوست واسه من باشه

ولی اون همش سرکوبم میزنه و نمیزاره با دوستام حرف بزنم میگه دیگه بزرگ شدی باید دوست نداشته باشی باید بیرون نری باید با دوستات تلفنی حرف نزنی باید تنهای تا سر کوچه نری باید سر به زیر باشی باید درس بخونی 

ولی من اینارو نمیخوام مادرم درکم نمیکنه نمیدون من الان تو سنیم که باید مثل یک دوست باهام رفتار کنه

تروخدا یه کمکی بهم بکنید هیچ کس درکم نمیکنه

عزیزم میدونم چی میگی اما مطمئن باش مادرت صلاحتو میخواد متاسفانه شرایط جامعه بد شده باید مواظب پاره های تنمون باشیم لطفا شما هم همکاری کنید

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاهرت بگو کمک کنه

گفتم اتفاقا حرف دلمو بهش گفتم رفت به مادرم گفت گفته بود الان دیانا بهم اینارو گفته تو به روش نیار تا حرفای دیگرم بگه

باورتون میشه من ۸ ماه بخاطر اون اتفاق دارم زنده زنده میمیرم

عزیزم میدونم چی میگی اما مطمئن باش مادرت صلاحتو میخواد متاسفانه شرایط جامعه بد شده باید مواظب پاره ه ...

اگه صلاحمو میخواست منو شبا وقتی خودش تو حال خونه با بابام و خواهرم بودن و من تویه اتاق تاریک داشتم آهنگ غم گین گوش میدادم میومد میگفت چته نه سرکوبم کنه

اگه صلاحمو میخواست منو شبا وقتی خودش تو حال خونه با بابام و خواهرم بودن و من تویه اتاق تاریک داشتم آ ...

عزیزم واقعا درک کردن نوجوان ها سخت شده ما هم نمیدونیم واقعا چی درسته چی غلط خدا هممومنو کمک کنه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم