2777
2789
عنوان

مشکل ازدواج مدرن

189 بازدید | 27 پست

من دختری بسیار درون گرا ام 

ارتباط نمیتونم باکسی بگیرم یا خیلی صحبت کنم 

اصلا اصلا نمیتونم خودم با کسی آشنا شم و برای ازدواج اگرم بخوام بکنم سنتی باید بکنم که متاسفانه کسی از فامیل ما اینجور نیس معرفی کنه و اینا 

پس من چجوری ازدواج کنم 

دلم میخواد مدرن بکنم ولی اصلا با روحیاتم سازگار نیس 

از طرفی آلان 99درصد ازدواج سنتی ها را پسرایی سمتش میان که دیگه خوشی هاشونو کردن و آلان دختر آفتاب مهتاب ندیده میخوان 

خیلی نگران آیندمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثل شمام فقط سنتی زیااااد قرار داشتم تصورت اشتباهه پسرایی دیدم که مطمئنم اصلا دختر تو زندگی شون نبوده از منش و با حسا بودن ازشون میباره 

همین آخرین نفر انقدر سر کار بود که حتی سال به سال هیچ جا آنلاین نمیشد و من اولین تجربه خواستگاریش بودم جوری بهم نگاه می‌کرد انگار من قشنگ ترین دختر زمینم 💔🥲 میدونم از پاکی قلبش و بی تجربگیش تو این مسائل بود