2777
2789
عنوان

بی احترامی توی سایت مد جدیده

225 بازدید | 34 پست

برین دو تا از تایپک های قبل ایشونو ببینید و قضاوت کنید من با گفتن به نمیدونم چندین تا برچسب بیکار نفهم و غیره بهم چسبونده شد

و حتی به کسایی که طرف من رو گرفتن بی احترامی کرد متاسفم واقعا برای همچین افرادی

بعد میاد تایپک میزنه وقتی حق رد میدن بهم تایپک رو قفل میکنه تگم هم میکنه 

واقعا که

کی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه دیوونه و روان پریش زیاده  یهو میان جنگ و دعوا یکیشم دلارام ۱۹ هرکی مخالف نظرش کامنت بزاره میبنده به فحش و اه و نفرین که ان شالله برگرده به زندگیه خودش. بعد زود تاپیکو قفل میکنه تا کسی جوابشو نده 

متاسفانه دیوونه و روان پریش زیاده یهو میان جنگ و دعوا یکیشم دلارام ۱۹ هرکی مخالف نظرش کامنت بزاره م ...

برین تایپک قبلشو بخونین ببینین چی میگه 

بعد بقیه ی تایپک هاش هم بخونین میفهمین چه ادمیه

کاری ب ایشون ولحنش ندارم ولی حرکت بشدت رومخیه یکی تاپیک زده ب جوابش برسه ک چی بری بگی نمیدونم باخنده و من ندارم و…. این جوابای بی ربط!!!!

خب رواعصاب منم هست این حرکتا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
اها چون من گفتم نمیدونم باید بهم بگن نفهم بیکار و ...؟

گفتم ک لحن ایشون وکار ندارم لحنش زشت بوده ولی کارشما هم اصلا جالب نیست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
گفتم ک لحن ایشون وکار ندارم لحنش زشت بوده ولی کارشما هم اصلا جالب نیست

👍

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

شروع کننده تو بودی عزیزم

لازم به استیکر خنده نبود

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ