2777
2789
عنوان

مایو چه شکلی بخرم ک شیک باشه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 44 پست
خیلی مهمهتوی استخر ک تنها نیستم کلی ادم میبینن منو

هیچکی براش مهم نیست مایو تون شیک و مدل دار باشه یا نه

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ی جوری نوشته انگار دارم میرم استخر مختلط😂😂😂🫠

در هر حال خیلی خوبه که آدم همه جا شیک و قشنگ لباس پوشیده 

شما هم اگه ظریفی یه تیکه اسلیپ مدل دار بگید 

من یکی دارم پشت گردن و پشت کمر بند میخوره و قسمت شکم یه تیکه گیپوره و و اسلیپ 

راستی به نظرم رنگی رنگی هم نگیر تک رنگ خوشگل تره 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

عزیزم هزینش رو که از شما نگرفته شاکی هستی

شاکی نیستم درک نمیکنم 

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

نمیدونم اسلیپ هست چیه مدل‌ش(مدل سوتین و بیکینی)  من هر وقت یکیو با این مدل مایو میبینم حس میکنم طرف میخواد اندامشو تو چش و چال بقیه کنه 😂نخورین منو لطفا

خودم دامنی دارم سرهمه ولی راحت نیستم چون برام کوتاهه خیلی باید بکشمش بالا پامو اذیت میکنه 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

همینو بگو نمیری عروسی مگه تو استخر عروسیه؟

عروسی نیست

شماها خب براتون مهم نیست من چیکار کنم🫠

من هرچیزی رو ک میخرم همیشه دوست دارم شیک و قشنگشو بگیرم

حتی لباس باشگاه رو

این قدر براتون عجیبه؟

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
در هر حال خیلی خوبه که آدم همه جا شیک و قشنگ لباس پوشیده شما هم اگه ظریفی یه تیکه اسلیپ مدل دار بگید ...

اره نظر خودمم اینه تک رنگ و ساده قشنگ تره

این جوری شما توصیف کردی باید قشنگ باشه

نمیدونم اسلیپ هست چیه مدل‌ش(مدل سوتین و بیکینی) من هر وقت یکیو با این مدل مایو میبینم حس میکنم طرف ...

من اتفافا دوست دارم میبینم کسایی دوتیکه میپوشن و با هر اندامی اعتماد ب نفس دارن

منم اگه قرار باشه هزینه کنم و چیزی که لازم دارم بخرم خب مسلما اون مدلی که قشنگتر و شیکتره انتخاب میکنم و تعجب میکنم که چرا بعضیا براشون عجیبه 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

منم اگه قرار باشه هزینه کنم و چیزی که لازم دارم بخرم خب مسلما اون مدلی که قشنگتر و شیکتره انتخاب میک ...

دقیقا منم ب خاطر همین تعجب کردم

فکر کنم بعصیا چشم بسته خرید میکنن