2777
2789
عنوان

مگه نمیگن سه ماه دوم بارداری ماه عسل بارداریه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 45 پست
ببخشید عزیزم چرا سونو میری به خاطر دردات

خب من پنج ماهم هفته ی بعد تموم میشه 

بخاطر طول سرویکس و آنومالی و ان تی و قلب و 

استرس جنگ و ترس و وحشت

بعدم درد پریودی که دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله به سلامتی بغلش کنی، دعا کن برای منم🥺

انشالله شماهم بسلامتی زایمان کنی🌹

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
عزیزدلم مبارکت باشه من وهمه چشم انتظارا روهم دعاکن🙏❤️

ممنون انشالله حاجت روا بشید🌹

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خداروهزاربارشکرنتیجه گرفتی من ک کلی دکتر رفتم نشدک نشدتوکلو امیدم بخداست

اگه تهرانی دکتر ملیحه تبرایی طب سنتی رو امتحان کنید

عزیزم برو ابن سینا و حتما دمنوش خرنوب امتحان کن

گلم خصوصی روانقدتعریف میکردن چیزی نشدابن سینا ک فک نکنم بتونه پیش بهترین دکترا رفتم ک ی پاشون خارجه ولیکن نشدهرچی بگی امتحان کردم چن بارعمل کردم دیگ سپردم بخدا 

اگه تهرانی دکتر ملیحه تبرایی طب سنتی رو امتحان کنید

بله تهرانم باورمیکنی دیگ دوسندارم برم دنبالش ن اینکه نا امیدباشم ازرحمت خدا بخاطراینکه جون ندارم ياد بدن دردام میفتم صب تاشب تومطباگذشت واینک انقدهزینه کردم دستمون خالیه فعلا

بله تهرانم باورمیکنی دیگ دوسندارم برم دنبالش ن اینکه نا امیدباشم ازرحمت خدا بخاطراینکه جون ندارم ياد ...

خدا خودش کمک کنه هرچی خیره پیش بیاد

حالا هرموقع تونستی و به دلت بود برو، آدم دست و دل پاک و مومنیه شاید دستش خوب باشه برات