royapardaz مدیر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 عنوان مگه نمیگن سه ماه دوم بارداری ماه عسل بارداریه | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 45 پست پس من چرا همش درد دارم مثلا همین الان حس پریودی دارم که از اول بارداری داشتم زیر دلم سمت راست و چپ هی تیر میکشه!!! پنج ماهم هفته ی دیگه تموم میشه! خانومایی که تجربه بارداری دارید شما هم اینجوری بودید؟ 1404/05/13 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیدارجوجو عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4467 من الان ۳ماه سومم و از روز اول عذااااب بوده تا همین الانماه عسل کجا بود عزیزدلم مبارکت باشه من وهمه چشم انتظارا روهم دعاکن🙏❤️
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 ببخشید عزیزم چرا سونو میری به خاطر دردات خب من پنج ماهم هفته ی بعد تموم میشه بخاطر طول سرویکس و آنومالی و ان تی و قلب و استرس جنگ و ترس و وحشتبعدم درد پریودی که دارم
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 عزیزدلم مبارکت باشه من وهمه چشم انتظارا روهم دعاکن🙏❤️ منم کلی تحت درمان بودم تو مرکز ابن سینا
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 ها چرا نرسه این فکرا نکن که بچه هم استرسی میشه ها همچون بغلش بگیری بگی چه الکی فکر میکردم خدا از زبونت بشنوه، ایشالله
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11214 ایشالله به سلامتی بغلش کنی، دعا کن برای منم🥺 انشالله شماهم بسلامتی زایمان کنی🌹 چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دلسا1379 عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 7935 خدا از زبونت بشنوه، ایشالله انشالا عزیزم بشین شعر های بچگانه حفظ کن که قراره مدام زمزمه کنی از این به بعد تو خونه
سپیدارجوجو عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4467 منم کلی تحت درمان بودم تو مرکز ابن سینا خداروهزاربارشکرنتیجه گرفتی من ک کلی دکتر رفتم نشدک نشدتوکلو امیدم بخداست
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 خداروهزاربارشکرنتیجه گرفتی من ک کلی دکتر رفتم نشدک نشدتوکلو امیدم بخداست عزیزم برو ابن سینا و حتما دمنوش خرنوب امتحان کن
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11214 عزیزدلم مبارکت باشه من وهمه چشم انتظارا روهم دعاکن🙏❤️ ممنون انشالله حاجت روا بشید🌹 چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11214 خداروهزاربارشکرنتیجه گرفتی من ک کلی دکتر رفتم نشدک نشدتوکلو امیدم بخداست اگه تهرانی دکتر ملیحه تبرایی طب سنتی رو امتحان کنید چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
سپیدارجوجو عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4467 عزیزم برو ابن سینا و حتما دمنوش خرنوب امتحان کن گلم خصوصی روانقدتعریف میکردن چیزی نشدابن سینا ک فک نکنم بتونه پیش بهترین دکترا رفتم ک ی پاشون خارجه ولیکن نشدهرچی بگی امتحان کردم چن بارعمل کردم دیگ سپردم بخدا
سپیدارجوجو عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4467 اگه تهرانی دکتر ملیحه تبرایی طب سنتی رو امتحان کنید بله تهرانم باورمیکنی دیگ دوسندارم برم دنبالش ن اینکه نا امیدباشم ازرحمت خدا بخاطراینکه جون ندارم ياد بدن دردام میفتم صب تاشب تومطباگذشت واینک انقدهزینه کردم دستمون خالیه فعلا
سپیدارجوجو عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4467 ممنون انشالله حاجت روا بشید🌹 زنده باشی عزیزدلم الهی آمین همچنین خودت
سپیدارجوجو عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4467 ممنون انشالله حاجت روا بشید🌹 زنده باشی عزیزدلم الهی آمین همچنین
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11214 بله تهرانم باورمیکنی دیگ دوسندارم برم دنبالش ن اینکه نا امیدباشم ازرحمت خدا بخاطراینکه جون ندارم ياد ... خدا خودش کمک کنه هرچی خیره پیش بیادحالا هرموقع تونستی و به دلت بود برو، آدم دست و دل پاک و مومنیه شاید دستش خوب باشه برات چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜