2777
2789
عنوان

مگه نمیگن سه ماه دوم بارداری ماه عسل بارداریه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 45 پست

منم تقریبا با شما یکی ام عزیزم.ماه پنجممه ولی نسبت به سه ماه اول حالم خیلی بهتره ویارام تموم شده،اما به قول شما سمت راست زیر دلم تیر میکشه احساس تنگی نفس میکنم به معدم فشار میاد حس میکنم غذا پایین نمیره ولی صد رحمت به الان نسبت به سه ماه اول

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

عزیزدلم مبارکت باشه من تجربه ندارم ولیکن این حرفا رونمیشه ب همه تعمیم داد بدن بابدن فرق میکنه خواهرمن تانزدیک زایمانش حالت تهوع داشت یاحس پریودی وحتی تااخربعضیادارن. ولی حواست باشه اگ دردت غیرطبیعیه ی سونو بده یادکترت ببین چی میگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو پنج ماهم حالم نسبت ب قبل بهتره اما از اول بارداری خداروشکر درد زیر شکم اینا نداشتم فقط بی حال ...

چون بارداری دومتونه درد ندارید، رحمتون عادت کرده قبلا، 

قبلا دردتون مثل درد پریودی بود؟ 

من کنرم و زیر دلم درد میکنه 

و گاهی تیر میکشه

عزیزدلم مبارکت باشه من تجربه ندارم ولیکن این حرفا رونمیشه ب همه تعمیم داد بدن بابدن فرق میکنه خواهرم ...

من مدام چک میشم 

همین فردا سونو دارم،منم فکر کنم تا آخر بارداری درد پریودی باهام باشه🤦‍♀️

چون بارداری دومتونه درد ندارید، رحمتون عادت کرده قبلا، قبلا دردتون مثل درد پریودی بود؟ من کنرم و زیر ...

اره شکم دوم رحم از اولی جا باز کرده 

سر اولی اره درد پریودی داشتم کمرم درد میکرد گرفتگی عضلات پا داشتم جپری که یه روز کلا نتونستم راه برم ولی اینا همه ماه درده اگه خفیفه اشکال نداره ماه درد خوبه داشته باشی باعث میشه مدت زایمانت کمار بشه چون ریز ریز بچه خودشو میکشه پایین دردت برا همونه 

استرس چرا دختر

همین بچه ، هست. نیست؟ 

حالش خوبه نیست!؟ 

به ۹ ماه میرسه یا نمیرسه! 

وسواس فکری دارم

از وقتی باردار شدم اینجوری شدم از بس اخبار بد خوندمراجع به بارداری 

همین بچه ، هست. نیست؟ حالش خوبه نیست!؟ به ۹ ماه میرسه یا نمیرسه! وسواس فکری دارماز وقتی باردار شدم ا ...

ها چرا نرسه 

این فکرا نکن که بچه هم استرسی میشه ها 

همچون بغلش بگیری بگی چه الکی فکر میکردم