2777
2789

یادم رفته اصلاااا یادم نمیاد نمیدونم حالا تولدش بیاد تبریک نگم چی بشه چطوری بهش بگم بفهمه ناراحت میشه اون همه چیو میدونه😭😭😭😂

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزشو یادت رفته یا ماه؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

به نامه خدا برو پیجه اینستاش پسته عکس‌های تولدش رو پیدا کن تاریخشو بردار

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
کلااا

عزیزم🫤😂

تلگرام نذاشته؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نداره پست تولد😭

باید سره صحبت رو باز کنی دیگه از یه جایی شروع کن غیره مستقیم مثلا توی اعداد معمولا آدما تاریخه تولده خودشونو خیلی دوس دارن بپرس ازش میگه بهت..تهش دیدی به جایی نرسید بهش بگو من فراموش کردم لطفا بهم بگو تولدت چه تاریخیه..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
دوسال باهم بودیم کات کردیم دوباره الان باهمیم😂

لامشب چحوریییی یادتتتت‌ رفتهه‌

منم متاسفانه‌ یه مشکلی دارم اونم اینه که تاریخ تولدا‌ یادم میمونن🤦🏻‍♀️

تاریخ تولد مرد همسایه هم میدونم من🤣🤣🤣