2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم گیر داده

758 بازدید | 86 پست

یه سری شوهرم کتکم زده بود 

من اسنپ گرفتم برم پزشکی قانونی 

راننده اسنپ شروع کرد صحبت کردن 

سفر رو لغو کن 

حدودا یکسال پیش بود 

شروع کرد صحبت کردن چرا میری پزشکی قانونی 

منم گفتم درگیر شدم گفت با شوهرت گفتم بله 

گفت من ده سالی هست ازدواج کردم 

هرگز دست رو زنم بلند نکردم یه بچه داریم 

حتی رو بچم دست بلند نکردم 

این چه جور مردی هست 

دیگه تموم شد جوابش ندادم پیاده شدم 

بعد از اون نگو شمارم رو برداشته با خط های مختلف 

زنگ میزنه پیام میده تهدید کردم به شکایت 

بهش گفتم ابروت میره زن داری بچه داری 

من متاهلم خجالت بکش ولی اصلا انگار نمیفهمه 

یکسال گذشته من داغون ترین حالت ممکن بودم 

چی می‌خواد از من ؟ میگه باید ببینمت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مرتیکه

کاش میزدی ولی مثل حیوون خیانت نمیکردی

به هیج عنوان جوابشو نده، اصلا !

عصبی شدم عه😑

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش بزن براش داخل اسنپ

اصلا یادم نبست کدوم بود 

انقد اسنپ میگیرم

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اصلا نرو سمتش به هیچ وجه چرا بلاکش نمیکنی

گفتم که با خط های مختلف هست 

بره گمشهچه پر روشکایت کنی معلوم نیست به کیا پیام داده

فازش چیه 

نری ببینتت هاااا فقط میخواد سو استفاده کنه شده شده خطت عوض کن

نه بابا نمیرم یکسال گذشته 

نمیفهممش