2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم گیر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 86 پست
شماره ت رو عوض کن.. عکس پروفایلتم خودت نزار.. به دادگاهم شماره جدیدت رو بده

گلم 

میگم شوهرم اصلا احساس پشیمانی نداره 

امروز رفتم کلانتری 

به پلیس گفته پشیمون نیستم برنمیگردم 

کوتاه هم نمیام 

به نظرت چرا اصلا پشیمون نیست ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

گلم میگم شوهرم اصلا احساس پشیمانی نداره امروز رفتم کلانتری به پلیس گفته پشیمون نیستم برنمیگردم کوتاه ...

میخواد روحیه تو رو ضعیف  کنه  ؛ خودشو داره قوی نشون میده. وگرنه اونی که بازی رو باخته اونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد روحیه تو رو ضعیف کنه ؛ خودشو داره قوی نشون میده. وگرنه اونی که بازی رو باخته اونه

چرا روحیه منو ضعیف کنه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چرا روحیه منو ضعیف کنه ؟

چون برگردی به اون خونه. چون دوبار قبلی برگشتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چون برگردی به اون خونه. چون دوبار قبلی برگشتی

یعنی قصدش طلاق نیست ؟

یعنی قصدش طلاق نیست ؟

ببین بازی روانی راه انداخته که خودت برگردی پیش زندانبانت 

ببین بازی روانی راه انداخته که خودت برگردی پیش زندانبانت

درسته 

میگم یعنی جای دیگه زنش نمیدن عزیزم

میگه میرم از روستا میگیرم 

بنظرت کسی با این شرایط زنش میشه؟اصلا زن میخواد چکار الکی میگه تو رو بسوزونه

هیچکس زنش نمیشه 

از دار دنیا پدرش یه خونه نداره 

مستاجر هستن 

یه زندگی فقیرانه 

خونه زندگی ابرومندانه ندارن 

تو خواب میدید من زنش شدم 

خدا منو ببخشه 

ولی خب حقیقته 

من با این شرایط پذیرفتم قبولش کردم 

ولی آخرش این شد جوابم