2777
2789

یه دونه آبجی دارم مامانم خیلی پسر میخواد دیر یا زود حامله میشه اگر حامله بشه من برمی‌گردم پیش مادربزرگم زندگی میکنم بچه‌ کوچیک خیلی به آدم فشار میاره ناپدریم مجبور نیست خرج من رو بده نفقه دختر اولش رو میده آبجیم هم هست یه نوزاد تا اینجا هم خیلی لطف کرده ولی نمی‌خوام الکی آلیک بهش فشار بیاد امسال وارد دبیرستان میشم نهایت سه سال با مادربزرگم میمونم بعد میرم دانشگاه اونجا مادربزرگم باهام کاری ندارم مشکل خانواده داییم هستن که باهاشون زندگی میکنن غذا برام نگه نمیدارن و غر غر میکنه اذیت های بچه کوچیک ولی خب حداقل معذب نیستم گشنگی کشیدن غرغر خیلی بهتر از اینه که مامانم معذب بشه بلاخره اون شوهر مامانم و بابای آبجیم هست باید خرجی اونا رو بده ولی در قبال من هیچ مسئولیتی نداره اگر من برم خرجشون کم میشه کمتر بهشون فشار میاد هزینه کلاس های من هست رفت و آمد مدرسه خورد و خوراکم و کلی چیز دیگه من نباشم این پول رو برای آبجیم خرج میکنن مامانم بیشتر برای خودش لباس میگیره 

🌻Tʜɪɴᴋ ʙɪɢ, ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ, ᴀᴄᴛ ʙɪɢ, ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت چند سالشه؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چند سالته؟ خودت اینا رو ب مادرت بگو شاید اشتباه فکر میکنی شاید اونها نخوان که تو بری

16

مهم نیست چی فکر میکنن بهشون فشار میاد دیگه من نمی‌خوام بهشون فشار بیاد

بمون پیش مادرت و از پدربزرگت برا کمک هزینه مخارجت کمک بگیر

بابام ماهی برام 4 میلیون می‌ریزه که تا الان پس انداز کردن طلا خریدم