2777
2789

چند روز پیش رفته بودم طلافروشی قفل دستبندم خراب شده بود داده بودم درست کنه یه آقایی رو دیدم جلو ویترین داشت تماشا می کرد موهاش بور بود کت شلوار و کراوات داشت قدش حدودی ۱۷۰ ۱۸۰ 

من رفتم داخل اونم پشت سر من اومد . خیلی سخت و کلمه کلمه فارسی حرف می زد گفت اون انگشتر رو میخوام با دلار چقدر میشه . یه انگشتر تک نگین خوشگل انتخاب کرده بود 

ما ترکیم . آقای طلافروش ترکی‌بهش گفت داداش ما ترکی می‌فهمیم اهل ترکیه هستی راحت حرف بزن نمیخواد فارسی بگی 

بعد طرف یکم هنگ کرد گفت sorry  من فارسی بلد  بهد من ازش پرسیدم اهل کجایی ( زبان بلدم یکم ) 

گفت سوتزرلند 🥲

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم واسه چی اومدی ایران توریست هستی . شهر ما هم چیز خاصی نداشت بگم اومده بود جاهای تاریخی رو ببینه . گفت نه اومدم دوست دخترم رو ببینم میخوام سوپرایز کنم ما تو فیس بوک آشنا شدیم ۴ سال پیش 

اومده بود خواستگاری کنه فکر کن این همه راه از سوئیس 😭 ازش پرسیدم چیکارست درست نفهمیدم مهندس راه و شهرسازی و این چیزای مربوط به شهری بود 

گفتم واسه چی اومدی ایران توریست هستی . شهر ما هم چیز خاصی نداشت بگم اومده بود جاهای تاریخی رو ببینه ...

برم فیس بوک نصب کنم

خدایا به امید تو🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵