2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرید پس چرا همه طلافروشی ها اینقدر بود

نه عزیزم 7650 هست الان بعد چرا رفتین تو سقف قیمت خریدین وایسین اصلاح بده مردم ایران عجیبن واقعا

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
تهران ی مشت دزد هستن چون میدونن از فردا بالاتر هم میره قیمت بردن بالا

اگه مردم وقتی دیدن قیمت تو دو سه روز اینقدر بالا رفت حمله نکنن برای خرید خودش پایین میاد تقاضای بالا خودش نرخ دلارو طلارو بالا میبره هر چی میکشیم بخدا حقمونه و از حماقتمون

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
اگه مردم وقتی دیدن قیمت تو دو سه روز اینقدر بالا رفت حمله نکنن برای خرید خودش پایین میاد تقاضای بالا ...

والا من موهای دخترم رو فروختم که براش گوشواره بخرم نداشت...مجبوریم دیگه خیلی وقته قصدم خریده

والا من موهای دخترم رو فروختم که براش گوشواره بخرم نداشت...مجبوریم دیگه خیلی وقته قصدم خریده

خیلی وقته قصد خرید دارین بعد رفتین تو سقف قیمت خریدین برای من فرق نداره ولی خودتون ضرر میکنید