2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضدافتاب هر شیش ساعت یکبار برن 

کلاه نقابی حتما ببر ممکنه پوست صورتت بسوزه 

حتما دستکش نخی ببر چون دستتم میسوزه دو رنگ میشه 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

التماس دعا عزیزم خیلی گرفتارم دعام کن😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

چنتا تیشرت خنک

یه کتونی تو پات،یه دمپایی تو کوله 

خوراکی و دارو هیچی

ضدآفتاب

لباس زیر و جوراب

پوشیه 

چفیه یا پارچه بلند به جای حوله

مایع دستشویی و شامپو

نوار بهداشتی و دستمال 

شونه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من چندساله میرم و هرسال سعی میکنم بارمو‌ کمتر کنم باور کن چند گرم بار اضافه ام‌مهمه توی خستگی 

یه دست لباس بپوش شلوار و مانتو روسری خنک و از همینا فقط یکدست دیگه بردار بزار تو کولت یه تیشرتم بردار که عرق میکنی اونو بشوری اونحاام اینقدر گرمه که لباس سریع خشک میشه به هیچ وجه بیشتر از یک دست لباس تو کولت نزار یکدستم که تنته 

جوراب و شرت هم چندتا بردار سواین هم اسفنجی نبر یکی دوتا معمولی 

یه حوله ی صورت خشک کنی کوچیک بردار باهمون خودتو خشک کن بزرگ‌برندار

اگه وسواس داری یه ملحفه نازک باخودت بردار بندازی موقع خواب

شامپو و لیف و ایناام بردار شامپو بریز تو یه ظرف کوچیک برنداری یه شامپو کامل ببری بارت سنگین میشه 

یه کلاه افتابی ام ببر 

التماس دعا،،، بین راه هر غذایی نخور،،، همه چی نخور هوا گرمه مریضی ویروس هس خدای نکرده مریض میشی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

هوا گرمه حتما کرم ضدآفتاب ببر باخودت

بوشیه  یا ماسک بخر ببر 

کلاه یادت نره 

دمپایی راحتی حتما بیار 

حوله کوچیک یک شامپو صابون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسم پسرم فرزاد رو ببر اونجابگو تو رو به علی اصغرت شفاشو بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔