2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چون تو هم خیته ای و میخوابی  نمیخوای بری پیشوازش ؟ 

یا مساله چیز دیگه ای ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خونه نیستم معمولا وقتی همسرم میاد

اون ولی تا من میرم ازم استقبال گرمی داره

منم باشم همینجور

اما اون حالت سنتی که خودمو درست کنم و غذا آماده و منتظر همسرم باشم نه. حس بدی هم بهم میده

بله پذیرایی میکنم 

چایی میذارم شام میذارم

خونه رو تمیز میکنم

ایشونم سفره رو جمع میکنه ظرف هارو میشوره و بچه رو نگه میداره من بدم باشگاه

زندگی متاهلی همینه با کار تو خونه ارزش هیچ کس پایین نمیاد

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

عزیزم بدرقه و استقبال جز مورد هایی هست که مردا خیلی دوست دارن حتی اگر خودشونم انکارکنن

من از این ک تحویلش بگیرم حس ضعف میکنم

البته بگم اوایل میرفتم میگفت جلو درنیا اینجوری

کم کم از سرم افتاد

اگه زنگ بزنه بله میرم استقبالش گرچه اکثر اوقات باهم از اداره میاییم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خونه نیستم معمولا وقتی همسرم میاداون ولی تا من میرم ازم استقبال گرمی دارهمنم باشم همینجوراما اون حال ...

منم حس بد میگیرم

کلا از بیان حسم احساس ضعف میکنم

البته خودسم بیشتر این حسو بهم داده