2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا از کارهای زنانه حس ضعف میگیرم😑

عزیزم😂🥲

شاید شبیه من یکم خجالتی باشین تو این موارد که اینطور احساس می‌کنید ولی بنظرم به حست فکر نکن کاری و ک می‌دونی درسته انجام بده برات عادت میشه

چجور میشه ب طرف یاد داد🤔

نمیدونم میشه یا نه

ازین سیاستها ندارم من😅

از اول خود همسرم انجام میداد. ولی من کلا تو هر موردی یه چیزی بخوام میگم واضح بهش. مثلا میگم دوست دارم فلان‌جا بغلم کنی. یا احساس خوب و بهتری دارم روزایی که تو در رو برام باز میکنی

شمام شاغلیمیکنی این کارو

ن ولا خواهر ن شاغلم ن متاهل 

ی مجرد بیکار

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تو چرا نمیریمثل منه حست؟

خیلی سرده مثلا حتی وقتی با ذوق از شیرین کاری بچه ها میگم هیچ واکنشی نشون نمیده یا حتی ازش سوال میپرسم جواب نمیده کلا انگار دیواره فقط وقتی بامن حرف میزنه ک بخواد ب ی چی گیربده و غرغر کنه هیچ ذوقی بهش ندارم ک بخوام برم استقبالش یا هرچیزی 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید