2777
2789
عنوان

صدای بچه اومد از گریه مردم

191 بازدید | 13 پست

خودم 20 سالمه و همسرم 28. یک سال و سه ماه عقد کرده بودیم و الان هم یک سال و 4 ماهه عروسی کردیم . خودم مدرس زبانم و شغل همسرم نمیتونم بگم چون آشنا تو سایت دارم ‌.

در حال حاضر مستاجر هستیم و دو الی سه سال آینده با فروختن طلا و ماشین و اینا بتونیم خونه بگیریم یعنی همه چیمون بفروشیم بدیم خونه . 

همسایه پایینیمون امروز صدای گریه بچش اومد متوجه شدم زایمان کرده خیلی خوشحال شدم چون من عاشق بچه ها هستم و از ی طرف دلم برای خودمون سوخت .

بخاطر اینکه اول خونه دار بشیم من بچه نمیخام ولی خیلی دلم میخواد داشته باشم فقط بخاطر اینکه خونه نداریم بچه نیاوردم تا حالا . 

صدای بچه رو شنیدم فقط نشستم به گریه کردن . 

انشالله خدا به همه مستاجر ها خونه بده.

نمی‌دونم تا کی این وضعیت زندگی ها قراره اینطوری پیش بره😞😞

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

عزیزم💔 ولی الان خیلی برای سنت زوده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جوونی بیار خیلیا اوایل ازدواج جلوگیری کردن بعد دیگه بچه دار نشدن مستاجری ربطی به بچه نداره 

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

من بچه دارم ولی شوهرم شغل نداره هرکدوممون مشکلمون ی جوره 🥺منم امیددارم شوهرم تو سن 40سالگی تازه استخدام شه خداروشکر شما هم خودت شاغلی هم همسرت پس خونه و بچه هم میاد بوقتش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
تا جوونی بیار خیلیا اوایل ازدواج جلوگیری کردن بعد دیگه بچه دار نشدن مستاجری ربطی به بچه نداره

دقیقا ماهم جلوگیری میکردیم بعدش نشدیم و تا هشت سال طول کشید ناباروری 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
دقیقا ماهم جلوگیری میکردیم بعدش نشدیم و تا هشت سال طول کشید ناباروری

ای بابا منم چند نفرو میشناسم یکیشون بعد 12 سال بچه دار شد چقد غصه خورد

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

عزیزم خیلیا مستاجرن ولی بچه دار میشن. 

اتفاقا بچه برکت میاره و باعث میشه زودتر خونه دار شید.

مثلا پدر و مادر خودم، زندگیشونو با مستاجری شروع کردن و اولین بچه‌شون(خواهرم) اونجا بدنیا اومد.

بعدش سریع خونه خریدن(یک سال یا کمتر)

من تو خونه خودمون بدنیا اومدم.

برادر کوچکم هم وقتی به دنیا اومد، یک خونه اضافه خریدیم که خودبخود پولش جور شد. غیرقابل باور بود

خلاصه که الان ۴ تا خونه داریم الحمدلله

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام