2777
2789
عنوان

تجربه استفاده کرچک واسه مژه

86 بازدید | 12 پست

من یه سال پیش کرچک خوراکی رو هرشب قبل خواب میزدم به مژه هام صبح هم میشستم به مدت ۳ ماه الانم دوباره شروع کردم زدنشو 

بعد خیلی مژه هام بلند شد که فک میکنن ریمل زدن 

حتی گوشه وسط چشمم هم مژه در اومده بلند 😂😐و حتی زیر چشمم 

یعنی انقدر تأثیر داشت 

( البته بگم که کرچک خوراکی فقط خوبه وگرنه کرچک اصلش خیلی غلیظه باعث ریزش میشه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سه ماه زدی قطع کردی به حالت اولیه برنگشت مژه هات؟ داخل چشمت نمیرفت بسوزه؟ میلیا نزدی؟

نه اتفاقا هرچی زمان می‌گذشت بهترم میشد 

در حدی بزن که زیاد تو چشمت نره اگه هم بره سوزش نداره فقط فردا صبحش چشمت یکم کثیفه من هیچ مشکلی واسم پیش نیومد 

پارسال قبل اینکه استفاده کنم همینجا از بقیه نظرشونو پرسیدم و همه راضی بودن 

نه اتفاقا هرچی زمان می‌گذشت بهترم میشد در حدی بزن که زیاد تو چشمت نره اگه هم بره سوزش نداره فقط فردا ...

چه عالی اتفاقن منم همینجا نظرات خوندم مدتیه میخام یه روغن تقویتی برای ابرو و مژه بگیرم اما نمی‌دونم کدومش بیشترین تاثیر رو داره هر کسی یه چیزی رو پیشنهاد میکنه میترسم یه چیزو بگیرم بزنم باعث میلیا یا مشکل چشم بهش آخه پوستم و چشام خیلی حساسه

پرپشت هم شد مژه هات؟ پس کرچک صنعتی نگیرم فقط خوراکی؟

خیلی ممنون راهنمایی کردی 

چه عالی اتفاقن منم همینجا نظرات خوندم مدتیه میخام یه روغن تقویتی برای ابرو و مژه بگیرم اما نمی‌دونم ...

اره من هم صنعتی هم خوراکی استفاده کردم 

خوراکی خوب بود