2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی هم هپاتیت b و هم c و هم ایدز منفی هست 

دلیل این که HBS abکمتر از مقدار معموله اونم طبیعیه چون آخرین بار معمولا بچگی هپاتیت واکسنش رو میزنن و رفته رفته تیتر ش کم میشه و اگه کادر درمان باشید میتونید دوباره واکسن هپاتیت بزنید 

ولی هم هپاتیت b و هم c و هم ایدز منفی هست دلیل این که HBS abکمتر از مقدار معموله اونم طبیعیه چون آخر ...

۹.۸ هست Hbs-ab من و جلوش قسمت refrence interval نوشته  ۱۰non protective >

یعنی چی؟ 

در معرض ابتلا به هپاتیت هستم؟ 

باید واکسن هپاتیت بزنم؟ 

اصلا نمیدونم بچه بودم واکسن هپاتیت زدم یا نه مدارکی هم ندارم 

۹.۸ هست Hbs-ab من و جلوش قسمت refrence interval نوشته ۱۰non protective >یعنی چی؟ در معرض ابتلا ب ...

ببینین واکسن هپاتیت نقش پیشگیری داره و وقتی واکسن بزنید اون آنتی بادی ها تعدادشون از ده بیشتر میشه و باعث میشه اگه شما در معرض فرد هپاتیتی قرار گرفتید مبتلا نشوید 

معمولا کادر درمان چون با خون و فرآورده های خونی و احتمال فرو رفتن سوزن آلوده به دستشون هست واکسن می‌زنن که مبتلا نشن ولی برای آدم های عادی بنظرم لازم نیس مگه این که روابط پر خطر داشته باشید 

۹.۸ هست Hbs-ab من و جلوش قسمت refrence interval نوشته ۱۰non protective >یعنی چی؟ در معرض ابتلا ب ...

یعنی این که اون تعداد آنتی بادی کافی نیست برای محافظت شما در برابر ابتلا

و اگه مثلااا خون فرد مبتلا به هپاتیت ب رو به شما بزنن چون آنتی بادی محافظتی تون کمه مبتلا میشید

یا رابطه جنسی باهاش داشته باشید 

منتهی اگه بالای ده باشه که با واکسن بالای ده می‌ره اگرم رابطه داشته باشی یا خون از یه فرد مبتلا به هپاتیت بگیری توسالم میمونی و ازش اون بیماری رو نمیگیری

یعنی این که اون تعداد آنتی بادی کافی نیست برای محافظت شما در برابر ابتلاو اگه مثلااا خون فرد مبتلا ب ...

قبلا رابطه پر خطر داشتم ۲ سال پیش و این آزمایش رو تازه دادم ، بنظرتون لازمه بزنم واکسن بزنم دوباره ؟(۳بار رو بچه بودم فکر کنم زدم)

قبلا رابطه پر خطر داشتم ۲ سال پیش و این آزمایش رو تازه دادم ، بنظرتون لازمه بزنم واکسن بزنم دوباره ؟ ...

هپاتیت و ایدزتون خدا رو شکر منفیه

زدنش ضرری نداره ولی نمی‌دونم بیرون به افراد عادی می‌زنن یا نه

ولی رابطه پرخطر نداشته باشید بهترین راهه چون واسه hiv هیچ واکسنی نیس

هپاتیت و ایدزتون خدا رو شکر منفیهزدنش ضرری نداره ولی نمی‌دونم بیرون به افراد عادی می‌زنن یا نهولی را ...

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی هاتون، لطف کردید واقعا🙏🏻