برای اولین بار میخوام رژیم بگیرم پنج کیلویی کم کنم برسم به ۵۶، اموز روز اولمه و مدام به فکر غذام چون گرسنمه، چیکار کنم احساس سیری کنم بخصوص تو وعده ناهار که نخوام برنج هم زیاد بخورم یا میان وعده ها چی بخورم؟؟؟؟
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل از صبحانه یک سیب کوچولو بخور قبل از ناهار و شام یه بشقاب پر سالاد کاهو و کلم درست کن روش آب لیمو طبیعی بریز بخور روزی هشت تا ده لیوان آب بخور میان وعده یا مغزیجات سالم مثل بادام و فندق و پسته بخور ،یا یه واحد میوه
مصرف کاهو ،کلم،گوجه،خیار،هویج کاملاً آزاده به هر مقدار دوست داری بخور
💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏 یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭
من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۰ خیییییلی دلم میخواد ۱۰ کیلو وزن کم کنم بشم حداقل ۵۰ ولی هرکاری میکنم نمیشه حتی وعده ناهارم حذف کردم فستینگم هستم ولی فایده نداره شما باچه برنامه ای کالری شماری میکنی؟؟؟
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
با کالری شمار کم کردم حدود ۷ کیلو یه هفته اول یه کم اذیت میشی برای وعده ناهار سالاد درست کن قبل از ن ...
اسم برنامه کالری شمارت چیه ؟؟؟ شما توی چه مدت ۷ کیلو وزن کم کردین؟؟؟
با کالری شماری ۳ ماه ونیم ۱۲ کیلو کم کردم ردزی نیم ساعت هم پیاده رویی داشتم
اسم برنامه کالری شمارت چیه؟؟؟