2777
2789

من یه کلکسیون کوچیک دارم و خیلی علاقه مندم به عطر و خرید عطر امروزم تو سایت بحث عطر زیاد بود تا اینجا دو سه تا تاپیک بود بیاین سلیقه تون و بگین بهتون معرفی کنم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ورساچه برایت کریستال

لالیک لامور

هالووین

ژک ساف سوییت لاو

گوچی فلورا گورجس گاردنیا

یارا کندی

تو این سبکا بگو لطفا

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوبی 

بوی تمیزی و تازگی 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

مم برخلاف خانوما که بوی ملایم دوست دارن،،،،،دوست دارم یه مقدار بوی عطر قوی باشه،،،، 

رد بو داشته باشه!! 

بوش خیلی شیرین نباشه،،،،،بوی تکراری هم نباشه

یه بوی شیک داشته باشه،،یه بوی خاص 

از اینا که از خیابون رد میشن ادم محوش میشه 

گودگرل معرفی کردن ولی یه مقدار شیرین بود،،، خاص نبود

عطرسردوتلخ بگو

مردانه کازاموراتی مفیستو 

جورجیو ارمانی aqua di gio 

بولگاری تایگر هم تا حدی میتونه تو این کتگوری باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من بوی گرم میپسندم

صدر لیست قطعا انجلز شیر بای کیلیان

لیرا از کازاموراتی

بلک اوپیوم ایو سن لورن

اینا تاپ ۳ من هستن

بعد از این ها هم بوکت آیدل از کازا موراتی

برای تابستان که نمیشه ادکلن گرم استفاده کرد ترجیحم لاتوسکا از کازاموراتی هست 

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

مم برخلاف خانوما که بوی ملایم دوست دارن،،،،،دوست دارم یه مقدار بوی عطر قوی باشه،،،، رد بو داشته باشه ...

بیبی کت ایو سن لورن و امتحان کن خیلییییییی دوست داشتنیه 😅

من بوی گرم میپسندمصدر لیست قطعا انجلز شیر بای کیلیانلیرا از کازاموراتیبلک اوپیوم ایو سن لورناینا تاپ ...

منم تابستونا لاتوسکا میزنم روزانه