2777
2789

خانمهایی که ایتا دارید اگه از کانال روانشناسی خواهرم تو ایتا حمایت کنید و حداقل صد نفر عضو کنید جایزه ش اینه که دوره مجازی آشبز شو که شامل ۴مدل خورشت اصلی مرغ چلو گوشت قرمه سبزی قیمه هست رو مجانی با تمام نکاتش بهتون یاد میدم که هر کس خورد انگشتاشم باهاش بخوره تضمینی آدرس کانال تاپیک قبلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

100 نفر اگه میتونستم بیارم، خودم کانال میزدم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
صد نفر از کجا بیاریمدستور پخت غذا پر تو گوگل دیگه کسی نیاز به کلاس نداره

قربونت برم ولی من مدرسم

وبابتش هزینه میگیرم

نکته به نکته میگم وتضمینیه

در نهایت کسی که گوگل می‌کنه ممکنه خوب در نیاد ولی کسی که آموزش میبینه متفاوته

قربونت برم ولی من مدرسموبابتش هزینه میگیرمنکته به نکته میگم وتضمینیهدر نهایت کسی که گوگل می‌کنه ممکن ...

یه نگاه به کلیپهای اشپز خانه کوچک من بنداز

به خدا چنان توضیح میده اندازها رو دقیق میگه

هر کی برا اولین بار هم بخواد درسته کنه عااااااااااالی میشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

یه نگاه به کلیپهای اشپز خانه کوچک من بندازبه خدا چنان توضیح میده اندازها رو دقیق میگههر کی برا اولین ...

بله حق با شماست 

پس اینا که دوره میفروشن کیان که شما گیر دادی

امیدوارم موفق باشی دوره آشپز شو پشتیبانی داره سر آشپزی هرجا گیر کردی هرجا خرابکاری شد هر جا سوال داشتید بازم موفق باشی

عزیزدلم من به امام حسین قسم میخورم که اگر دروغ میگم اصلا بمیرم

برو تاپیکمو بخون من هیچی به این زن نگفتم

به من میگه بیشعور

خب توام نوشتی بله حق با شماس

یعنی اره بیشعوره دیگه

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

عزیزدلم من به امام حسین قسم میخورم که اگر دروغ میگم اصلا بمیرمبرو تاپیکمو بخون من هیچی به این زن نگف ...

من ننوشتم حق با شماست

نوشتم شما واسه رضای خدا کردی

یعنی اگه خوب اگه بد اگه تو تقصیر کار اگه اون تقصیر کار تو واسه رضای خدا کردی این معنیشه

من ننوشتم حق با شماستنوشتم شما واسه رضای خدا کردییعنی اگه خوب اگه بد اگه تو تقصیر کار اگه اون تقصیر ...

اهان ببخشید عزیزم. چون خیلی ناااراحتم

ولی ب روح دایی شهیدم من با کسی دعوا نداشتم شما برو تاپیک اخرم ببین

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

اهان ببخشید عزیزم. چون خیلی ناااراحتمولی ب روح دایی شهیدم من با کسی دعوا نداشتم شما برو تاپیک اخرم ب ...

باشه میرم میبینم ان شاالله دایی تون براتون دعا می‌کنه منو همه تو سایت میشناسن همیشه سعی دارم کسیو ناراحت نکنم

حرصم گرفت که ازتون دفاع کردم و نوشتم شما واسه رضای خدا کردی(یعنی از شما نباید توقع خوبی داشته باشه)بعد اومدی تپیدی به من .

شما هم منو ببخش برای مشکلت حمد میخونم و صلوات میفرستم